Vergelijk
0 € 0,00
 • 40.000m² showterrein in Meppen

 • tuinvisie 3D tuin ontwerp

Blokhutten

Blokhutten

Blokhutten zijn er in verschillende maten en modellen. Q&S biedt een groot assortiment aan blokhutten, waarbij de prijs en kwalitieit doorslaggevend voor u zullen zijn. Onze blokhutten worden inclusief dakshingles en echt glas geleverd. Ons motto is dan ook dat wij voor elke klant een passende blokhut hebben, of dit nu gaat om een bergruimte of vier seizoenen lang te genieten van uw tuin. Staat uw blokhut er niet bij vraag dan nu een maatwerkofferte aan.

 • Vanaf:
  €699

  Tuinhuisjes

  De tuinhuisjes van Q&S zijn een perfecte aanvulling voor iedere tuin. Bestel ze veilig en snel online.

  Naar Tuinhuisjes
 • Vanaf:
  €359

  Prieel

  Heerlijk genieten van het buitenleven? Dit kan met de prieelen van Q&S. Direct uit voorraad leverbaar.

  Naar Prieel
 • Ab:
  €1649

  Kapschuur

  De mooiste kapschuren van Q&S. Diverse formaten, direct uit voorraad leverbaar, eenvoudige montage.

  Naar Kapschuur
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 15

 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 15

 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Kwaliteit blokhutten

De blokhutten van Q&S Gartendeco zijn gemaakt van een goede kwaliteit vurenhout. Q&S Gartendeco heeft meer dan 100 variaties in afmetingen en modellen. De blokhutten zijn zeer gunstig geprijsd en uit voorraad leverbaar. De levertijd varieert tussen drie en viertien werkdagen. Alle blokhutten worden geleverd inclusief dakshingels, glas en gedegen hang- en sluitwerk. Alle modellen zijn voorzien van een duidelijke handleiding en bouwtekening. De montage gaat zeer gemakkelijk en is vaak al binnen een dag afgerond.

Blokhutten Impregneren

Wij raden het onze klanten niet aan om de blokhut zelf te impregneren. De kans bestaat dat het hout van uw blokhut tijdens het impregnatie proces gaat vervormen. Hierdoor zal de hut niet meer perfect aansluiten waardoor er gaten en/of kieren kunnen ontstaan. Wij raden u aan om uw blokhut te behandelen met perkoleum. Perkoleum is op lijn olie basis en hierdoor kunnen de planken van de blokhut niet krom trekken. Op deze manier kan u maximaal genieten van hut in de tuin.

Q&S Duitsland

Het showterrein van Q&S ligt in Duitsland. Het terrein is in de plaats Meppen. Q&S heeft een Nederlands sprekend verkoopteam en het merendeel van de klanten is ook Nederlands. Wilt u al een tijdje een mooie blokhut in uw tuin maar durft u deze niet online te bestellen? Kom dan eens langs op ons terrein. We staan u graag te woord en leggen u alles uit onder het genot van een kopje koffie of thee. De beste blokhutten koopt u bij Q&S in Duitsland.