Overkapping Antraciet 500x300cm Q&S

Levertijd: 15-20 werkdagen Verzendkosten: € 89,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)

Heeft u hulp nodig?

Bel 0599 820 222

Di. t/m Vr. 09.00-12.00 en 13.00-17.00

Met montage?

Nu offerte aanvragen

Prijsvoordelen waarborgen

Heeft u een betere prijs gezien of wilt u op de hoogte blijven van lagere prijzen? Klik dan hier!

Veilig betalen
Maak uw bestelling in een paar stappen compleet:

Overkapping 500x300cm:

 • Extra stevige dakgoot
 • Premium Aluminium Poedercoating
 • 8mm dik Veiligheidsglas
 • Duitse kwaliteit

Aluminium Overkapping 500x300cm antraciet met glas

Een aluminium overkapping voor een zeer scherpe prijs kunt u nu scoren binnen de Q&S Limited Edition lijn. Deze aluminium terrasoverkapping heeft Q&S in een gelimiteerde oplage laten produceren in Duitsland naar Duitse normering.

Deze aluminium terrasoverkapping is een luxere uitvoering dan de standaard modellen die u normaal gesproken op de markt vindt. De veranda is in Duitsland geproduceerd en voldoet aan de meest strenge normen. We spreken hier van A-kwaliteit. Maar niet alleen dat. Ook is er rekening gehouden met kleine, belangrijke details.

Een in het oog springend detail is dat de randen van de platen aan het zicht onttrokken zijn door de extra hoge dakgoot. Een tweede detail is dat in elke staander een waterdoorvoer is verwerkt. Verder krijgt u materiaal meegeleverd dat voor een strakke afsluiting zorgt van de platen en dus een strakke uitstraling geeft, ook omdat de glasplaten op 4 randen rusten. De platen passen precies tussen de dwarsbalken en de voor en achterzijde van de veranda, waardoor er nooit sprake zal zijn van doorzakkende glasplaten. Hoe lang de veranda ook zal blijven staan, de dakbedekking blijft altijd strak liggen!

Deze overkapping voor in de tuin is gemaakt van zeer sterk aluminium in de kleur antraciet RAL 7016 en heeft een versterkte dakgoot, waardoor een grotere breedte overspannen kan worden, u minder staanders nodig heeft en uw uitzicht op de tuin vrij blijft. Deze model terrasoverkapping heeft twee staanders bij een afmeting van 500cm breed en 300cm diep. De staanders hebben een afgerond profiel en de dakgoot heeft een charmante wave blend. De dakbedekking is een luxe uitvoering van glazen platen. De glazen platen zijn 8mm dik veiligheidsglas. U houdt een prachtig uitzicht op uw omgeving met deze overkapping, zowel naar voren als naar boven!

Dit gepoedercoat aluminium is onderhoudsvriendelijk en kunt u met een PH-neuterale zeep en zachte doek reinigen. Q&S Gartendeco adviseert u de schoonmaakset Smartwash mee te bestellen. U weet dan zeker het juiste product voor uw veranda te gebruiken.

Hoe bouw ik Aluminium Overkapping 500x300cm op?

De aluminium overkapping in de kleur RAL 7016 met veiligheidsglas van 8mm dik is een doe-het-zelf-pakket. U krijgt een gedetailleerde montagehandleiding meegeleverd, waardoor u stapsgewijs door de opbouw van uw veranda wordt geleid.

Aluminium Overkapping 500x300cm Specificaties:

Merk Q&S
Afmetingen 500x300
Materiaal Constructie Aluminium
Dakbedekking Glas
Staanders 2 (11x11cm)
Lengte staanders 240
Form staanders Schuin profiel
Extra stevige goot Ja
Inclusief Montagemateriaal
Montagehandleiding
Extra sterke dakgoot van aluminium met poedercoating RAL 7016
Muurprofiel van aluminium met poedercoating RAL 7016
Staanders van aluminium met poedercoating RAL 7016
Set zijkappen voor dakgoot van aluminium met poedercoating RAL 7016
Set zijkappen voor muurprofiel van aluminium met poedercoating RAL 7016
Rubberen afdekstrips
Aluminium- und Antidust tape
Aluminium Plaatstoppers
Muurrubbers
Aluminium Condensprofielen
8mm dik veiligheidsglas

Handig om te weten

 • Kan ik op de veranda lopen om bijvoorbeeld mijn kozijnen te schilderen?

  Ja, dit is in principe mogelijk. Wij raden u af rechtstreeks op de platen te gaan staan. Door gebruik te maken van een plaat of plank met klos wordt de druk meer verdeeld en verkleint u de kans op schade.

 • Moet ik een fundering leggen voor de veranda?

  Voor het plaatsen van een veranda worden funderingsvoeten gebruikt. Deze funderingsvoeten dienen te worden vastgezet in snelbeton. Heeft u gekozen voor montage, wordt dit door de monteurs verzorgd. Heeft u een zelfbouwpakket, dan dient u het snelbeton zelf te kopen. Heeft u al een fundering liggen? Dan kunt u gebruik maken van gegalvaniseerde funderingsvoeten.

 • ls mijn veranda onderhoudsarm?

  De aluminium veranda is onderhoudsarm, maar moet wel regelmatig schoongemaakt worden. Wij adviseren hiervoor heet water en neutrale zeep (PH-waarde tussen 6 en 8) te gebruiken. Schuurmiddelen en oplosmiddelen en de hogedrukreiniger dienen strikt vermeden worden. De goot van de veranda moet regelmatig worden schoongemaakt om lekkage te voorkomen.

  Heeft u gekozen voor een houten veranda, dan dient u deze regelmatig te verven. Hoe vaak geschilderd moet worden, is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte verf en de wijze waarop deze is aangebracht.

 • Zijn polycarbonaat platen UV-bestendig?

  Polycarbonaat platen zijn aan de bovenzijde UV-bestendig.

 • Ik wil een terrasheater. Waar moet ik rekening mee houden?

  Een terrasheater moet ongeveer 40 cm van de dakbedekking afhangen.

Wilt u andere modellen bekijken?
 • Grote voorraad

  Direct en snel geleverd

 • 20 jaar ervaring

  Vakkundig advisering

 • Meer als 800 producten

  Groot assortiment voor uw tuin