Aluminium Tuinhuis

Aluminium Tuinhuis

Een aluminium tuinhuis is de ideale oplossing, wanneer u weinig onderhoud en een zeer lange levensduur voor uw buitenhuis wilt. De antracietkleurige panelen blijven in alle weersomstandigheden in perfecte staat en hebben een isolerende werking. Dit moderne tuinhuis is een echt design tuinhuis! Lees meer...

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium tuinhuis

Past een aluminium tuinhuis bij u?

Wanneer u op zoek bent naar een design tuinhuis die past bij uw moderne woning, dan komt u al snel uit bij een aluminium tuinhuis. De strakke stijlvolle uitstraling van dit moderne tuinhuis is de perfecte aanvulling op een tuin die door uw architect is ontworpen. Met een aluminium tuinhuis maakt u uw design tuin geheel af. Uw tuin zal een plaatje uit een modern woontijdschrift zijn!

Wat is het verschil tussen een metalen tuinhuis en een aluminium tuinhuis?

Een metalen tuinhuis is niet vergelijkbaar met een aluminium tuinhuis. De metalen tuinhuisjes zijn veelal gereedschapschuurtjes die weinig plaats mogen innemen en vooral geschikt zijn naast de moestuin. Metalen tuinhuizen zijn meestal gemaakt van blik en beginnen na enkele jaren te roesten. Een aluminium tuinhuis daarentegen is een tuinhuis dat alle aandacht vraagt en verdient. In tegenstelling tot een metalen tuinhuisje roest een aluminium tuinhuis niet en daarom krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op een tuinhuis van aluminium. De schoonheid, die ook met weinig onderhoud jarenlang blijft, vraagt en krijgt haar aandacht! Een tuinhuis van aluminium is een aanwinst voor woning en tuin en van aanzienlijk hogere kwaliteit.

Welke modellen zijn mogelijk als aluminium tuinhuis?

Aluminium tuinhuizen zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Er zijn aluminium tuinhuizen met openslaande deuren, maar u kunt ook kiezen voor een aluminium tuinhuis met overkapping. Deze is zowel links, als rechts te realiseren.

Wat is belangrijk te weten over een aluminium tuinhuis?

Een aantal punten zijn belangrijk om van tevoren te weten, voordat u een aluminium tuinhuis kopen gaat.

Van welk materiaal is een aluminium tuinhuis gemaakt?

Aluminium is een bijzonder metaal dat voor vele verschillende doeleinden en producten gebruikt wordt. In de keuken wordt aluminiumfolie gebruikt en in de vervoerssector wordt van aluminium vliegtuigen gemaakt. Aluminium is in verschillende diktes te gebruiken en kan op meerdere manieren bewerkt worden. Een aluminium tuinhuis is in aanschaf duurder, maar in onderhoud vele malen goedkoper. Het is onderhoudsvriendelijk, omdat het enkel met een Ph-neutrale zeep op een zachte doek gereinigd hoeft te worden. U hoeft enkel te genieten van uw aluminium tuinhuis!

Welke wanddikte heeft een aluminium tuinhuis?

Een aluminium tuinhuis is opgebouwd uit panelen, ook wel outdoor panels genoemd. Deze panelen hebben een dikte van maar liefst 40mm. Door de dikte van 40mm hebben deze panelen in samengestelde toestand (gesloten, dus een opgesteld tuinhuis) een sterk isolerende werking. Dit betekent, dat het in de zomer aangenaam koel is in het tuinhuis en het alu tuinhuis in de winter warmer blijft dan een houten tuinhuis.

Welk daktype past bij uw aluminium tuinhuis?

Dit design tuinhuis is leverbaar met verschillende daktypes. U kunt kiezen uit een aluminium tuinhuis met plat dak en een aluminium tuinhuis met zadeldak. In de online shop van Q&S Gartendeco vindt u beide modellen. De compacte aluminium tuinhuizen zijn met plat dak en zadeldak, maar ook het aluminium tuinhuis met overkapping is zowel met plat dak, als met zadeldak te verkrijgen.

Het zadeldak bestaat, net zoals de wanden, uit aluminium panelen. Doordat de panelen in elkaar schuiven en op elkaar aansluiten is een aanvullende dakbedekking niet nodig bij een zadeldak.

Op een aluminium tuinhuis met plat dak dient EPDM-folie te worden aangebracht. Deze folie is inclusief en is bij de levering inbegrepen. Deze folie is een zeer sterke rubbersoort en gaat bij normaal gebruik wel 50 jaar mee.

Welke extra’s zijn mogelijk voor een aluminium tuinhuis?

Deze moderne tuinhuizen kunnen worden uitgebreid met een extra deur of ramen. Er zijn verschillende ramen mogelijk, zoals een vast venster of draai-kiepraam. Alle deuren hebben een prachtige melkglazen inzet. Op basis van uw wensen worden de deuren en ramen uitgemeten en de aluminium panelen op maat aangeleverd. Het is zeer eenvoudig om deze aluminium tuinhuizen in elkaar zetten.

Welke kleur heeft een aluminium tuinhuis?

Dit aluminium design tuinhuis wordt standaard in de kleur antraciet RAL 7016 geleverd. Deze tijdloze kleur past in elke moderne tuin.

Hoe wordt uw aluminium tuinhuis aangeleverd?

Een aluminium tuinhuisje wordt, net als de houten variant, aangeleverd als bouwpakket. De outdoor panelen sluiten naadloos op elkaar aan. Alles is volledig op maat gemaakt en kan met de meegeleverde handleiding eenvoudig door u worden opgebouwd. U kunt het aluminium tuinhuis naar wens uitbreiden met deuren en ramen.

Zodra het huisje staat, hoeft u alleen nog maar tijd te plannen om van het buitenleven te genieten!

Heeft u nog vragen? Voor ieder advies bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u vooral contact op met ons voor meer informatie. En als u uw besluit heeft genomen, kunt u de tuinhuis eenvoudig in de online shop van Q&S Gartendeco bestellen! Ook kunt u op ons showterrein vrijwel alle modellen bekijken in verschillende afmetingen. Deze staan samen opgesteld met een groot aantal tuinhuizen en blokhutten en heel veel modellen terrasoverkappingen en tuinkamers.

Aanbieding aluminium tuinhuis

Regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen voor tuinhuizen. Regelmatig hebben wij aanbiedingen, waarbij wij u een gratis product aanbieden bij aankoop van een tuinhuis. Zo gaven wij dit jaar al een loungestoel, een moderne ligstoel en een parasol weg bij bestellingen boven een bepaald bedrag!

Houd u onze website dus goed in de gaten voor scherpe prijzen en leuke aanbiedingen. De scherpste prijs vindt u altijd hier en de leukste acties komen van Q&S Gartendeco!