Aluminium veranda’s met polycarbonaat

Aluminium veranda’s met polycarbonaat
Een aluminium overkapping voor een zeer scherpe prijs kunt u nu scoren binnen de Q&S Limited Edition lijn. Deze aluminium veranda met hittewerende polycarbonaat platen heeft Q&S in een gelimiteerde oplage laten produceren in Duitsland naar Duitse normering en daarom kunt u een aluminium overkapping voor in de tuin aanschaffen met maar liefst een dikke 35% korting! Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium Veranda met polycarbonaat

Aluminium Veranda met hittewerend polycarbonaat platen

Een aluminium overkapping met polycarbonaat moet gedragen worden door een stevige constructie. Het aluminium dat gebruikt voor deze veranda wordt, is door de dikte steviger dan de meeste modellen op de markt. Bovendien zorgt de versterkte dakgoot bij een aantal modellen, dat er minder staanders nodig zijn in de constructie, zodat u zicht op de tuin niet gehinderd wordt door staanders! Deze gelimiteerde editie is in twee kleuren verkrijgbaar: RAL 9016 (creme) en RAL 7016 (antraciet). De kleuren zijn een Premium Aluminium Poedercoating. Dit gepoedercoat aluminium is onderhoudsvriendelijk. De polycarbonaat platen hebben een dikte van maar liefst 16mm. Ook op zonnige dagen kunt u gerust onder uw veranda blijven zitten, dankzij de hittewerende werking van deze 16mm dikke polycarbonaat platen.

Aluminium Veranda met polycarbonaat platen in verschillende modellen

De aluminium overkapping met polycarbonaat is in twee verschillende modellen te verkrijgen. Het eerste model heeft staanders met een afgerond profiel en een dakgoot met de zogenaamde wave blend; een charmante golvende lijn aan de voorzijde van de dakgoot. Het tweede model heeft staanders met schuine profielen en een moderne, rechte dakgoot.

Bovendien zijn de hittewerende polycarbonaat platen in twee verschillende kleuren te verkrijgen: helder lichtgroen en mat antraciet. Een derde optie is de extra heldere polycarbonaat platen. Deze zijn niet hittewerend.

Deze modellen zijn ook te verkrijgen als veranda met glazen dakbedekking.

Aluminium Overkapping in uw tuin!

U kunt nu heel voordelig een overkapping voor uw tuin aanschaffen in de online shop van Q&S Gartendeco. Het betreft echter een gelimiteerde oplage. Wanneer een model is uitverkocht, kan helaas niet meer nageleverd worden! U kunt dan echter een keuze maken uit onze standaard modellen terrasoverkappingen.