Berging

Berging

Een berging u de oplossing voor uw wanneer u het graag opgeruimd heeft. Een berging is door zijn maatvoering makkelijk  in een tuin te plaatsen. Een mooie tuinkast of een iets grotere metalen berging achter de struiken in de tuin? Aan u de keuze!

Lees meer...

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Berging

Waarvoor wilt u uw berging gebruiken?

Voordat u tot aankoop overgaat, is het heel belangrijk te bedenken waarvoor u ruimte nodig heeft. Gaat het om kleine zaken als een hark, schoffel en een gieter? Of wilt u de berging vooral voor fietsen, kinderspeelgoed en een grasmaaier gebruiken? Wilt u ruimte om uw haardhout op te slaan? Of misschien wilt u alleen de afvalbakken ‘verstoppen’? Kortom, welke grootte past bij uw behoeften?

Ook niet onbelangrijk is de plaats waar u uw berging wilt hebben. Wanneer u bijvoorbeeld in de winter ook spullen nodig heeft uit uw tuinkast of tuinschuur, is het praktisch de berging niet te ver van het huis te plaatsen.

En natuurlijk is de gewenste uitstraling iets om rekening mee te houden. U kiest voor een mooi ingerichte tuin, voor de juiste planten en struiken met de gewenste kleur. Dan is het van belang dat de plaats waar u uw tuinspullen opbergt ook mooi in het geheel staat.

Welke berging van Q&S Gartendeco past bij u?

U vindt hier een grote keuze aan bergingen. Ze zijn in verschillende categorieën opgedeeld om het voor u overzichtelijker te maken.

Tuinschuren zijn de grotere varianten in deze categorie. Hier kunt u ongetwijfeld datgene vinden wat u zoekt, wanneer u behoefte heeft aan een compacte ruimte voor uw werkbank, grasmaaier, tuinkussens en tuingereedschap. Zijn deze afmetingen u toch iets te klein? Dan kunt u het best zoeken onder de categorie tuinhuis.

Tuinkasten zijn bergplaatsen voor kleine tuinspullen, zoals bloempotten, gieters, een schop en een bezem. Dankzij de mooie vormgeving zijn tuinkasten een mooie aanwinst op of bij het terras en ziet alles er altijd mooi opgeruimd uit.

Afvalcontainers zijn niet het mooiste product om te zien. Vaak zijn ze een storende factor in een mooi aangelegde tuin. De oplossing is de containerberging, een ombouw voor 1 of 2 containers van hout, die ervoor zorgen dat uw tuin een instant opkikker krijgen!

Uit welke materialen bestaat een berging?

Bij Q&S Gartendeco vindt u bergingen gemaakt uit verschillende materialen.

Berging van hout

De meeste bergingen bestaan uit hout, vanwege het feit dat het een natuurproduct is. Daarnaast past het zich snel aan, aan de omgeving en is het een materiaal wat altijd goed staat in een tuin. Bij Q&S Gartendeco vindt u tuinschuren in de houtsoorten grenen en vuren. Beide soorten zijn onbehandeld en kunnen in elke gewenste kleur geschilderd of gebeitst worden. Behandelt u uw tuinschuur met Perkoleum van Koopmans, dan zult u vele jaren langer kunnen genieten van uw aanschaf.

Berging van metaal

Een onderhoudsarme en robuuste oplossing voor uw ruimtegebrek in uw tuin, is de metalen berging. Deze hoeft niet geschilderd te worden en is eenvoudig met water te reinigen. Een metalen berging heeft geen ramen. Ter compensatie heeft de metalen berging een extra grote of dubbele deur als ingang, zodat u nog voldoende lichtinval heeft. De metalen variant doet het zeer goed in een modern ingerichte tuin.

Berging als bouwpakket

U krijgt uw berging als bouwpakket aangeleverd. Tevens krijgt u een uitgebreide montagehandleiding meegeleverd, zodat u stap voor stap uw eigen tuinschuur, tuinkast, houtopslag of containerombouw in elkaar kunt zetten.