Betalen & Verzend

U heeft volgende betaalmogelijkheden:

Overboeking Na een succesvolle overboeking via de bank wordt de bestelling direct verwerkt.
Creditcard U kunt met Mastercard of Visa de betaling voldoen. Met een creditcard of kredietkaart kan u online shoppen en achteraf betalen. Zodra u een betaling met de creditcard start, vraagt u in feiten direct een persoonlijke lening aan bij de maatschappij van de kaart. Die 'lening' betaalt u achteraf terug aan de maatschappij van de kaart.
PayPal Met PayPal betaalt u veilig en snel online. PayPal maakt bovendien uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.
iDeal iDeal is een betalingsmogelijkheid via uw eigen bank, dit gaat met een beveiligde verbinding op internet. Het is dus voor iedereen vertrouwd.
Klarna U kunt tot 1500€ met Klarna op rekening betalen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.
AfterPay U kunt tot 2500€ met AfterPay betalen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ontvangt van hen een digitaal betaaloverzicht en betaalt het orderbedrag aan AfterPay.

Bij alle betaalmogelijkheden zijn er geen extra kosten voor u.

Onze bankrekening:

Rekeninghouder: Q&S Gartendecoration GmbH
Bank: Rabobank
IBAN: NL29RABO0317039571
BIC: RABONL2U

Verzend beleid

De levering kan plaats vinden in Nederland.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gekozen product. De verzendkosten zijn te vinden bij de desbetreffende artikelbeschrijvingen. Het verzenden van omvangrijke goederen bedraagt een maximale prijs van 99 euro verzendkosten. De omvangrijke goederen worden gemarkeerd met de bijbehorende verzendkosten in de artikelbeschrijving.

Wanneer er meerder artikelen worden bestelt zal het hoogste bedrag van de verzendkosten eenmalig in rekening worden gebracht.

Levertijden

De leveringen zijn tenzij nergens anders aangegeven binnen 10 tot 15 werkdagen binnen Nederland na het bevestigen van de order met overeengekomen betalingsinstructie. Leveringen op zon- en feestdagen is nieet mogelijk binnen Nederland.

Als u meerdere artikelen met verschillende levertijden heeft besteld verzenden we de goederen in een gezamenlijke verzending, tenzij afwijkende afspraken zijn gemaakt. De levertijd van de verschillende artikelen wordt bepaald door het artikel met de langste levertijd.

Wanneer er gekozen wordt om de goederen af te halen zullen er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Indien er wordt afgehaald zullen wij u per e-mail informeren over de status, zodat u op de hoogte gesteld wordt wanneer de artikelen kunnen worden afgehaald.