Boombank

Boombank
Een boombank is een mooie zitgelegenheid voor in de tuin. Met deze bank kunt u een mooie plaats onder uw boom creeeren. De boombank geeft uw tuin een mooie en gezellige uitstraling. In onze webshop vindt u boombanken uit verschillende houtsoorten. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Boombank

Moderne boombank voor de in de tuin

Moderne boombanken voor in de tuin worden steeds populairder. De Bank wordt om een boom heen gebouwd, zonder hierbij de boom te beschadigen. Daarnaast zijn er modellen met rugleuning, armleuningen of in de vorm van een halve cirkel. Bij Q&S Gartendeco vindt u modellen die de boomstam helemaal omringen. Naast de klassieke tuinmeubelen is een boombank een echte blikvanger. Heeft u de geschikte boombank voor in uw tuin al gekozen? Dan staat niets de gezellige plaats in de tuin in de weg. De grootte van de boombank is afhankelijk van de grootte van de boom, hierdoor varieert ook het aantal zitplaatsen. Wanneer het donker wordt kunt u onder een Terrasoverkapping of in een Tuinhuis verder van de avond genieten.

Boombank van hout

Boombanken van hout vindt u in verschillende soorten bij Q&S Gartendeco. De modellen gemaakt van hout zijn de natuurlijke en eenvoudige variant. Zo blijft met een boombank de natuurlijke uitstraling behouden wanneer u deze om een boom plaatst. U heeft de keuze uit hardhout van hoogwaardige kwaliteit zoals: vuren, hardhout of teakhout. Hout is een natuurproduct en kan naar verloop van tijd vergrijzen. Met de Onderhoudsmiddelen kunt u uw tuinmeubelen onderhouden en blijven deze voorzien van een mooie uitstraling.

Boombank van teakhout

Een boombank uit teakhout is zeer hoogwaardig en behoort tot een van de waardevolste houtsoorten. Het hout is erg robuust, heeft een lange levensduur en door de beschermde olie die het bevat, goed bestand tegen weersinvloeden. Het is zeer geschikt voor buiten. Het grote voordeel is dat teakhout bijzonder resistent is tegen externe invloeden zoals schimmels en insecten. Na een tijdje vormt zich een grijze of zilveren gloed. Deze grijze tint is bij veel mensen erg populair. Bij regelmatig onderhoud zoals oliën blijft de oorspronkelijke kleur bewaard. Kortom, een boombank van teak is van zeer hoge kwaliteit, weerbestendig en heeft ideale eigenschappen voor gebruik in de tuin.

Wat zijn de voordelen van een boombank?

Boombanken hebben veel voordelen. Ze verbruiken weinig ruimte en er is zitplek voor veel mensen. Er is een ruime keuze aan vormen en soorten hout. Bij Q&S Gartendeco vindt u zeker de bank die past bij uw tuin en vooral bij uw boom.