Carport plat dak

Carport plat dak
Een moderne carport wordt veelal geassocieerd met een carport met plat dak. Een carport overkapping met plat dak zou zo kunnen worden ingezet als overkapping in de tuin. Uw tuin wordt dus enorm opgewaardeerd door het plaatsen van een carport met plat dak! U wilt tenslotte uw vervoersmiddelen beschermen tegen allerlei weersinvloeden, zodat de levensduur van bijvoorbeeld uw stalen ros zich met jaren verlengt. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Carport met plat dak

Het gemak van een carport met plat dak

Het grootste voordeel van een overkapping voor uw auto’s ten opzichte van een garage is de bewegingsvrijheid die u houdt op uw terrein. Het platte dak laat de carport minder aanwezig zijn en zorgt voor een ruimtelijk beeld.

Een afdak gebouwd op de erfgrens kan deels als schutting dienen wanneer een wand wordt dichtgemaakt. Maar tegen het huis aan geplaatst, heeft u het voordeel droog binnen te komen. Dankzij de keuze uit een vrijstaande carport of een aanbouwcarport blijft de ruimte om te bewegen op uw terrein optimaal.

Carport met plat dak van aluminium

De aluminium carport is een aanschaf voor het leven zonder al te veel onderhoud. Het gepoedercoat aluminium is sterker dan u normaal gesproken bij concurrenten vindt, is zeer onderhoudsvriendelijk en hoeft u enkel met een PH-neutrale zeep en zachte doek te reinigen. Q&S Gartendeco adviseert u de schoonmaakset Smartwash mee te bestellen. U weet dan zeker het juiste product voor uw dubbele carport te gebruiken.

De ranke uitstraling en het platte dak zorgen ervoor dat niet alle aandacht naar de carport op het terrein gaat en het aanzicht van het huis open blijft, ook omdat het moeiteloos integreert bij elke bouwvorm en in elke tuininrichting. Aluminium en EPDM dakbedekking staan beiden bekend om hun lange levensduur en het gemak in onderhoud. Wilt u weinig onderhoud, maar een maximaal resultaat als het gaat om het ontwerp en de uitstraling, dan maakt u met een carport met plat dak van aluminium de juiste keuze.

Onze carports, de aluminium carports van Q&S Gartendeco, zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit en gepoedercoat in RAL kleur 7016. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en verschillende modellen. Wanneer uw voorkeur naar een ander model dak gaat, vindt u deze onder de andere categorieën.

Het verschil met een stalen carport is het gewicht en de eenvoud om de carport te bouwen. Wanneer de overkapping van staal is, zorgt het enorme gewicht ervoor, dat de opbouw vele malen zwaarder is. Bovendien roest staal veel sneller en heeft u er meer onderhoud aan dan aan het gepoedercoate aluminium geraamte dat u bij ons in de online shop kunt bestellen.

Gaat u een carport kopen, neemt u dan de beste kwaliteit dakbedekking om veel werk in de toekomst te voorkomen. EPDM dakbedekking is een zeer sterke folie die maar liefst 50 jaar mee kan onder normale omstandigheden. EPDM-folie is een dichte rubbersoort die voor meerdere toepassingen gebruikt kan worden. Het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor de rubbers bij uw deurpost van de auto!

Carport met plat dak van hout

Een houten carport heeft een rustieke uitstraling en past vrijwel bij elk huis. In onze webshop bieden wij u de keuze uit verschillende houtsoorten. Lariks douglas hout vraagt weinig onderhoud en hoeft bovendien niet geschilderd te worden. Andere houtsoorten vragen meer onderhoud en dienen wel regelmatig geschilderd te worden om jarenlang te kunnen genieten van uw nieuwe aanwinst. Wanneer de houten overkapping geheel dicht moet zijn, vindt u onder de categorie houten garage uw perfecte oplossing. Voor het platte dak raden wij, zoals hiervoor al gezegd EPDM dakbedekking te gebruiken vanwege de hoge duurzaamheid.

Wilt u een gelijkwaardig model om onder te zitten, dan kunt u deze vinden onder houten paviljoens met plat dak.

De hoogte van carport met plat dak

De standaard hoogte kan te laag zijn voor een camper of een caravan. U vindt het dan vast prettig om te weten dat de mogelijkheid bestaat uw carport te verhogen! Het team van Q&S Gartendeco helpt u graag de juiste hoogte te bepalen voor uw kostbare bezit. Neemt u voor meer informatie hiervoor contact op met ons team.

Carport met plat dak bouwpakket of met montage

Een nieuwe carport plaatsen is geen alledaagse klus. Daarom wordt bij Q&S Gartendeco elke carport als zelfbouwpakket geleverd met een uitgebreide montagehandleiding, die u stap voor stap door het bouwproces begeleidt. Met een degelijke betonnen ondergrond hoeft de carport niet diep te worden ingegraven om een stevig bouwwerk te realiseren. Wij leveren door heel Nederland, maar voor de eilanden gelden andere voorwaarden. Als u transport naar één van de eilanden wenst, neemt u dan voortijds contact op met ons, zodat we alle mogelijkheden kunnen doornemen met u. Wilt u toch liever hulp van professionals en uw overkapping laten plaatsen? Neem contact op met ons voor meer informatie. Wij hebben contacten en zeer goede ervaringen met enkele bouwbedrijven en zorgen ervoor dat u met één van deze in contact komt.

Carport met plat dak op maat

Elke tuin heeft zijn eigen hoekjes en soms past een standaardafmeting niet. In dat geval kunt u contact met Q&S Gartendeco opnemen en bouwen we samen met u de carport op maat die op uw oprit past of op een andere plek in de tuin. Of u nu op zoek bent naar een aanbouwcarport of een vrijstaand model, een dubbele carport of een enkele carport, eentje die iets langer of breder moet zijn om droog binnen te komen. Het is mogelijk! Wij staat voor u klaar om u te helpen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag!