Dubbele carport

Dubbele carport
Een carport beschermt, een dubbele carport beschermt nog meer! Twee auto’s, een auto met motor, een boot met een camper, een auto met de caravan; u hoeft geen keuze meer te maken welke onderdak mag en welke niet. Een dubbele carport overkapping is een behoud voor al uw vervoersmiddelen en verlengt zo de levensduur ervan. Kortom, u verlengt de levensduur van uw kostbare vervoersmiddelen. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Dubbele Carport

Het gemak van een dubbele carport

Het grootste voordeel van een dubbele overkapping voor uw auto’s ten opzichte van een garage is de bewegingsvrijheid die u houdt op uw terrein.

Een groot afdak gebouwd op de erfgrens kan deels als schutting dienen wanneer een wand wordt dichtgemaakt. Maar tegen het huis aan geplaatst, heeft u het voordeel droog binnen te komen. Dankzij de keuze uit een vrijstaande dubbele carport of een aanbouwcarport blijft de ruimte om te bewegen optimaal.

Dubbele carport aluminium

Een aluminium carport is een aanschaf voor het leven zonder al te veel onderhoud. Het gepoedercoat aluminium is sterker dan u normaal gesproken bij concurrenten vindt, is zeer onderhoudsvriendelijk en hoeft u enkel met een PH-neutrale zeep en zachte doek te reinigen. Q&S Gartendeco adviseert u de schoonmaakset Smartwash mee te bestellen. U weet dan zeker het juiste product voor uw dubbele carport te gebruiken.

De ranke uitstraling zorgt ervoor dat niet alle aandacht naar de dubbele carport op het terrein gaat en het aanzicht van het huis open blijft, ook omdat het moeiteloos integreert bij elke bouwvorm en in elke tuininrichting. Aluminium, glas en polycarbonaat staan allen bekend om hun lange levensduur en het gemak in onderhoud. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een decent ontwerp met strakke belijningen en een frisse uitstraling, kunt u het best de aluminium carport kopen. Deze variant is dan de perfecte keuze voor u.

De aluminium carports van Q&S Gartendeco zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit en gepoedercoat in verschillende RAL kleuren. Het verschil met een stalen carport is het gewicht en de eenvoud om de carport te bouwen. Wanneer de overkapping van staal is, zorgt het enorme gewicht ervoor, dat de opbouw vele malen zwaarder is. Bovendien roest staal veel sneller en heeft u er meer onderhoud aan dan aan het gepoedercoate aluminium geraamte dat u bij ons in de online shop kunt bestellen.

Er zijn verschillende dakbedekkingen mogelijk, die variëren per model en dus samenhangt met de keuze die u maakt. Op een plat dak wordt EPDM dakbedekking bevestigd. Ronde daken en zadeldaken zijn standaard voorzien van polycarbonaat platen. Uiteraard kan dit alles naar uw voorkeuren worden aangepast.

Een bijpassende overkapping vindt u onder aluminium veranda's.

Dubbele carport hout

Een dubbele carport van hout heeft een rustieke uitstraling en past vrijwel bij elk huis. In onze webshop bieden wij u de keuzen uit verschillende houtsoorten. Lariks douglas hout vraagt weinig onderhoud en hoeft bovendien niet geschilderd te worden. Andere houtsoorten vragen meer onderhoud en dienen wel regelmatig geschilderd te worden om jarenlang te kunnen genieten van uw nieuwe aanwinst. Wanneer de houten overkapping geheel dicht moet zijn, vindt u onder de categorie houten garage uw perfecte oplossing. Een houten dubbele carport met plat dak of een dubbele carport naar kapschuur model zijn beide mogelijk. Sommige kapschuren zijn ook geschikt om als carport te gebruiken. dit hangt af van de afmeting van uw auto. Voor het platte dak adviseert Q&S EPDM dakbedekking te gebruiken vanwege de hoge duurzaamheid. Voor de kapschuur kunt u als dakbedekking dakshingles of de sterk in opkomst zijnde dakpanprofielplaten kiezen. De laatste zorgen meteen voor een luxe uitstraling. Wilt u echte dakpannen gebruiken, neemt u dan contact op met ons voor extra informatie. Het gewicht dat dit met zich meebrengt, vraagt namelijk om een stevigere constructie.

De hoogte van uw dubbele carport

De standaard hoogte kan te laag zijn voor een camper of een caravan. U vindt het dan vast prettig om te weten dat de mogelijkheid bestaat uw dubbele carport te verhogen! Het team van Q&S Gartendeco helpt u graag de juiste hoogte te bepalen voor uw kostbare bezit. Neemt u voor meer informatie hiervoor contact op met ons team.

Dubbele carport bouwpakket of met montage

Een nieuwe carport plaatsen is geen alledaagse klus. Daarom wordt bij Q&S Gartendeco elke carport als zelfbouwpakket geleverd met een uitgebreide montagehandleiding, die u stap voor stap door het bouwproces begeleidt. Met een degelijke betonnen ondergrond hoeft de dubbele carport niet diep te worden ingegraven om een stevig bouwwerk te realiseren. Wij leveren door heel Nederland, maar voor de eilanden gelden andere voorwaarden. Als u uw carport wilt bouwen op één van de eilanden, neemt u dan voortijds contact op met ons, zodat we alle mogelijkheden kunnen doornemen met u. Wilt u toch liever hulp van professionals met het opbouwen? Neem contact op met ons voor meer informatie. Wij hebben contacten en zeer goede ervaringen met enkele bouwbedrijven en zorgen ervoor dat u met één van deze in contact komt.

Carport op maat

Elke tuin heeft zijn eigen hoekjes en soms past een standaardafmeting niet. In dat geval kunt u contact met Q&S Gartendeco opnemen en bouwen we samen met u de carport op maat die op uw oprit past of op een andere plek in de tuin. Of u nu op zoek bent naar een aanbouwcarport of een vrijstaand model, een dubbele of een enkele carport, eentje die iets langer of breder moet zijn om droog binnen te komen. Het is mogelijk! Wij staat voor u klaar om u te helpen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag!