Win 2 tickets voor Emmen On Ice

Wij geven 20 x 2 entreetickets weg voor Emmen On Ice.

Emmen on Ice

Emmen On Ice vindt plaats van zaterdag 8 december tot en met 6 januari 2019.
Ook dit jaar kunt u weer door weer en wind schaatsen op de overdekte schaatsbaan op het Raadhuisplein in Emmen. Bent u geinteresseerd in dit schaatsspektakel?
Reageer dan snel! De eerste 20 mensen die reageren winnen 2 tickets. Schrijf je nu in en wij versturen 2 kaartjes aan de eerste 20 personen!

De winners zijn bekend!
Wij hebben aan alle winners hebben een bevestigingsmail gestuurd.

Deelnamevoorwaarden

De deelname aan de winactie van Q&S Gartendeco GmbH is gratis en geschiedt door de volgende bepalingen en voorwaarden:

Vervaldatum

De winactie begint op 11 december 2018 en eindigt op 12 december 2018 om 23.59 uur. In deze periode hebben gebruikers de mogelijkheid om deel te nemen aan de winactie. (Q&S Gartendeco behoudt zich het recht voor om de winactie te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.)

Deelname

Alle personen die zich op deze pagina registreren kunnen deelnemen: www.qs-gartendeco.nl/emmen-on-ice/

Gebruikers kunnen alleen deelnemen aan de verloting binnen de bovengenoemde periode. Reacties ontvangen na de sluitingsdatum worden niet meegenomen in de trekking van de winnaar. Het is de deelnemers verboden om meerdere opmerkingen te plaatsen om hun winkansen te vergroten.

Alle personen die hun verblijfplaats in Duitsland ofwel in Nederland hebben en 18 jaar of ouder zijn, kunnen deelnemen. Alle personen en werknemers van het bedrijf die betrokken zijn bij de verloting zijn uitgesloten van deelname. Q&S Gartendeco behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken personen uit te sluiten van deelname als er geldige redenen zijn:

  1. In geval van manipulatie in verband met de uitvoering van de winactie.
  2. In geval van schending van de voorwaarden voor deelname.
  3. In het geval van valse informatie bij deelname aan de loterij.
  4. In geval van oneerlijke handel.

De winnaar

De eerste 20 deelnemers winnen elk 2 kaartjes voor Emmen on Ice. De winnaar wordt geïnformeerd in de dagen na de sluitingsdatum. De levering van de prijs wordt uitsluitend aan de winnaar gedaan.

De tickets worden per post naar de winnaars gestuurd. De prijs kan niet in contanten worden ingewisseld.

Privacy Policy

Q&S Gartendeco wijst erop dat alle persoonlijke gegevens van de deelnemers niet bekend zullen worden gemaakt aan derden. Deelnemers zijn ervan op de hoogte dat in het geval van een overwinning, de naam zal worden gepubliceerd op de website en op de social-mediaplatforms die door het bedrijf worden gebruikt.De deelnemers kunnen hun toestemming te allen tijde schriftelijk via de contactgegevens van het bedrijf intrekken. Na de intrekking worden alle verzamelde gegevens van de deelnemer verwijderd.

Mocht een bepaling van deze deelnemingsvoorwaarden geheel of gedeeltelijk ondoeltreffend zijn of worden, dan wordt de geldigheid van deze deelnemingsvoorwaarden niet aangetast. In plaats van de niet-effectieve bepaling is de wettelijke bepaling van toepassing die de betekenis en het doel van de niet-effectieve bepaling het dichtst benadert. Hetzelfde geldt in het geval van het bestaan van een maas in deze deelnemingsvoorwaarden. Op de overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. In gevallen waarin de algemene voorwaarden niet voorzien, beslist de organisatie van de verkiezing.