Gacoli

Gacoli

De finishing touch van uw tuin, balkon of oprit is de buitenverlichting. De design tuinlampen van GACOLI maken het mogelijk een mooi verlichtingsplan te maken, welke helemaal is afgestemd op uw smaak, ruimte en budget. En dat allemaal zonder de hele tuin overhoop te halen. De tuinverlichting van GACOLI werkt namelijk op zonne-energie en maakt de aanleg van bekabeling onnodig. Iedere GACOLI lamp is dus heel gemakkelijk overal te plaatsen, want hij haalt zijn energie uit de natuur. Lees meer...

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gacoli

Daar waar u een lichtje nodig hebt kunt u een GACOLI lamp plaatsen. GACOLI heeft een EMU (Energy Management Unit) ontwikkeld die voorzien is van hoogwaardige zonnepanelen, een intelligente accu en duurzame LED lampen. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een afstandsbediening met dimfunctie of een automatische schemerschakelaar.

De speciale Energy Management Unit (EMU) in de buitenlamp zorgt dat energie uit daglicht wordt opgenomen, ook als de zon even niet schijnt (!). Dit wordt omgezet naar warm witte led-verlichting. Installatie- en elektriciteitskosten zijn dus verleden tijd.

De elegante GACOLI buitenlampen zijn volledig in Nederland ontworpen en zijn gemaakt van RVS in combinatie met een kunststof lampenkap. Ze brengen sfeer in de tuin en ze kunnen het hele jaar door in weer en wind buiten staan. Dat is pas comfort!