Houten garage

Houten garage

Een houten garage bezorgt u snel extra ruimte. Een houten garage mag namelijk in veel gevallen zonder bouwvergunning worden geplaatst en is redelijk eenvoudig op te bouwen door uzelf. Bovendien is een houten garage voordeliger en flexibeler dan een stenen garage. Een houten garage is namelijk weer af te breken en op te bouwen op een andere plaats. Dat zal minder goed lukken met een stenen variant. Lees meer...

6 review(s)

Een houten garage biedt comfort

Een garage wordt meestal gebruikt om een auto, motor of boot te parkeren. Het biedt meer bescherming dan een carport, omdat het overdekt en afsluitbaar is en dus extra veiligheid voor uw eigendommen biedt. Maar ook als berging of extra opslagruimte voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap bewijst een garage goede diensten. En wat te denken van klusruimte?

Welke houten garage past bij u?

Wilt u één of twee auto’s in uw garage plaatsen? Of heeft u liever een garage met een carport? Wilt u misschien extra bergruimte voor fietsen? Of een extra ingang? Wilt u veel licht of vindt u dat minder belangrijk? Staat een plat dak mooier bij uw huis en tuin? Of gaat uw voorkeur uit naar een zadeldak, zodat u een kleine zolder kunt inbouwen? Voordat u tot aanschaf overgaat, is het belangrijk om minimaal een antwoord op de bovengestelde vragen te hebben.

Uit welk materiaal bestaat een garage?

Q&S Gartendeco verkoopt enkel producte gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De garages in de webshop bestaan allemaal uit onbehandeld vurenhout. Een stevige houtsoort, die wel behandeld dient te worden met Perkoleum voor een langdurig behoud. Door de enorme keuze in kleuren, kunt u uw garage aan uw eigen stijl aanpassen. Wilt u zo min mogelijk schilderen? Dan kunt u de houtsoorten lariks of douglas gebruiken voor uw garage. Neemt u dan contact op met ons!

Een houten garage zelf opbouwen

Het lijkt een enorme klus om een dergelijk gebouw te monteren. Maar wist u dat een houten garage binnen een dag op te bouwen is? Vergelijkt u dit eens met de tijd die nodig is voor het bouwen van een stenen garage! En waar u bij een stenen garage meerdere partijen moet inschakelen, kunt u een houten garage zelf monteren. Een houten garage is dus wel zeer voordelig. Zowel in aanschaf, als in opbouw. De aangeboden garages op de website van Q&S Gartendeco worden allemaal als bouwpakket geleverd. U krijgt een montage handleiding meegeleverd. Nadat u een stevige fundering heeft gelegd, kunt u direct beginnen met de opbouw.

Garage op maat

Sluiten de aangeboden modellen niet op uw wensen aan? Wij vinden graag een oplossing voor u! Q&S Gartendeco is gespecialiseerd in maatwerk. Ook als het om garages gaat. Dus wilt u meer licht, hogere deuren, een zolderruimte, een andere houtsoort of een combinatie van een schuur en garage? Informeert u bij ons wat de mogelijkheden zijn! Uiteraard verzorgen wij de montage van uw op maat gemaakte garage.