Gardendreams

Gardendreams
Gardendreams is een van de grootste spelers op de Europese markt betreffende het produceren van aluminium terrasoverkappingen, carports, tuinkamers (met/zonder glasschuifwanden) en schuttingen. Het grote dealernetwerk van Gardendreams expandeert bijna dagelijks, waarbij iedere dealer van Gardendreams artikelen eerst geschoold wordt. Door deze scholing haalt Gardendreams alleen echt serieuze en betrouwbare dealers in huis. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gardendreams

Gardendreams heeft een enorm assortiment en gaat altijd daar verder waar een andere leverancier moet stoppen. Vooral het maatwerk is wat Gardendreams uniek maakt. Geen project is voor Gardendreams onmogelijk om te maken, waarbij de creativiteit van Gardendreams een grote rol speelt. Al het maatwerk mag tenslotte niet ten koste gaan van de kwaliteit van het product. Gardendreams heeft een eigen productie, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Zo wordt tevens voorkomen dat er kleurverschillen zullen ontstaan tussen bijvoorbeeld de staanders en het spieraamkozijn. Gardendreams produceert producten uit aluminium welke dikker is dan bij andere leveranciers. Hierdoor hebben de constructies van Gardendreams een draagkracht van 90-135kg per m², welke de hoogste is in zijn klasse. Met een Gardendreams product krijgt u waar voor uw geld.