Gardenhouses

Gardenhouses

Gardenhouses is een fabrikant van houten blokhutten, overkappingen, kapschuren en garages. De producten van Gardenhouses kenmerken zich door de combinatie tussen kwaliteit en prijs. Alle Gardenhouses tuinhuizen en overige houten constructies zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Noord Europees vurenhout met een wanddikte van 28-70mm. Alle planken en balken zijn van dit hout gemaakt en dus niet deels uit andere houtsoorten, zoals vaak bij andere leveranciers. Lees meer...

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gardenhouses

Tevens zijn alle ramen en deuren van echt glas (enkel of dubbel) en is al het hang-en sluitwerk van RVS. Gardenhouses maakt alleen houten constructies met “Deutsche Gründlichkeit” en een mooi design. Het massieve hout wat Gardenhouses gebruikt is op maat gemaakt en iedere plank is voorzien van een groef-en veerverbinding zodat een wind-en waterdichte verbinding is gewaarborgd.

Iedere houten blokhut, overkapping, kapschuur en garage van Gardenhouses heeft een zeer goede stap-voor-stap montage handleiding. Men hoeft geen gevorderde klusser te zijn aangezien de blokhut plank voor plank in elkaar geschoven kan worden. Kortom: voor een goede prijs kwaliteit verhouding is Gardenhouses de juiste keuze.