Goedkope overkapping

Goedkope overkapping
Een goedkope terrasoverkapping is een goede optie, wanneer u graag uw tijd buiten doorbrengt, maar niet veel ruimte heeft voor een terrasoverkapping of minder geld wilt besteden aan deze luxe. U verlengt uw woonkamer in de zomer naar buiten zonder de hoofdprijs te moeten betalen voor een terrasoverkapping van hoge kwaliteit. De goedkope aluminium overkappingen die u hier vindt, zijn van zeer goede kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope overkapping

Een goedkope overkapping houdt uw terras mooi

Of u nu kiest voor een voordelige overkapping of een dure overkapping, één ding hebben ze gemeen: uw tuinmeubilair blijft er mooi bij, omdat zon en wind minder vrij spel hebben. Maar niet alleen weersinvloeden worden verkleind ook het weer zelf heeft nog weinig invloed op buitenactiviteiten. Met een gasbarbecue kunt u het hele jaar door grillen en valt geen enkel feest meer in het water. Ook een goedkope terrasoverkapping zorgt voor minder onderhoud aan uw tuinmeubelen of loungeset en blijven ze langer mooi!

Waar wilt u uw goedkope overkapping plaatsen?

Een goedkope overkapping is geschikt om aan uw huis bouwen. Een goedkope terrasoverkapping aan het huis biedt nog meer wooncomfort, wanneer de deur naar uw tuin onder de overkapping zit.

Wat is de meest ideale plaats voor een goedkope overkapping?

Richting het zuiden vangt u gedurende de dag het meeste zonlicht. Op warme zomerdagen is echter een zonnewering wenselijk. Wanneer u kiest voor de oostkant, vangt u meteen de eerste zonnestralen van de dag. U kunt dan tijdens uw ontbijt en lunch al genieten van een prachtige dag. Voor de latere uren is het echter belangrijk om een heater te plaatsen. Voor de goedkope overkappingen is het wel belangrijk dat deze geplaatst wordt tegen een rechte muur.

Uit welke materialen bestaat een goedkope overkapping?

Een goedkope houten overkapping

De basis van een overkapping in uw tuin is het geraamte. Dit kan zowel uit hout, als uit aluminium bestaan. Wilt u een goedkope houten overkapping, dan kunt u het best onder de categorie houten overkapping kijken. Hier vindt u douglas overkappingen van geschaafd en ongeschaafd douglas hout. Onder deze categorie vindt u de goedkope aluminium overkappingen.

Een goedkope aluminium overkapping

Het geraamte van een goedkope overkapping bestaat uit aluminium. Het geraamte van een goedkope aluminium terrasoverkapping is gepoedercoat. U kunt kiezen uit twee kleuren voor uw overkapping in de tuin. De overkapping kan worden geleverd in de kleur RAL9016 (wit) en RAL 7016 (antraciet mat).De dakbedekking bestaat uit polycarbonaat platen van 16mm in een prachtige matte kleur. Het licht laat door en tegelijkertijd creëren deze melkwitte platen een beschut gevoel. De aluminium veranda’s hebben twee of drie staanders van 90x90mm en zijn daarmee iets slanker dan de staanders van de andere aluminium overkappingen.

Een goedkope aluminium overkapping van hoge kwaliteit

De veranda is in Duitsland geproduceerd en voldoet aan de meest strenge normen. We spreken hier van A-kwaliteit. Maar niet alleen dat. Ook is er rekening gehouden met kleine, belangrijke details.

Een in het oog springend detail is dat de randen van de platen aan het zicht onttrokken zijn door de extra hoge dakgoot. Een tweede detail is dat in elke staander een waterdoorvoer is verwerkt. Verder krijgt u materiaal meegeleverd dat voor een naadloze afsluiting zorgt van de platen en dus een strakke uitstraling geeft, ook omdat de polycarbonaat platen op vier randen rust. De platen passen precies tussen de dwarsbalken en de voor en achterzijde van de veranda, waardoor er nooit sprake zal zijn van doorzakkende polycarbonaat platen. Hoe lang de veranda ook zal blijven staan, de dakbedekking blijft altijd strak liggen!

Hoe onderhoud ik een goedkope overkapping?

Het hoogwaardige gepoedercoat aluminium is onderhoudsvriendelijk en kunt u met een PH-neutrale zeep en zachte doek reinigen. Q&S Gartendeco adviseert u ongeacht welke veranda u ook aanschaft, de schoonmaakset Smartwash mee te bestellen. U weet dan zeker het juiste product voor uw veranda te gebruiken en niet te worden geconfronteerd met vreemde of doffe plekken door gebruik van de verkeerde middelen.

Wat krijgt u bij een goedkope aluminium overkapping?

Bij aankoop van een goedkope overkapping krijgt u een compleet pakket met uiteraard een montagehandleiding die u stap voor stap door het bouwproces leidt. De goedkope aluminium overkapping wordt bovendien geleverd met montagemateriaal en alle noodzakelijke extra’s, zoals muurrubbers, afdekstrips en plaatstoppers. Maar ook zijkappen voor de dakgoot voor een fraai aanzicht. Elke goedkope veranda wordt geleverd met polycarbonaat platen. De polycarbonaat platen zijn lichtdoorlatend, maar niet transparant. De melkwitte / opale kleur van de polycarbonaat platen is een prachtige aanvulling op de antracietkleurige of witte overkapping.

Wat zijn polycarbonaat platen?

De goedkope overkapping wordt geleverd met 16 mm polycarbonaat platen. Polycarbonaat platen voor iedere goedkope veranda zijn opaal gekleurd. Polycarbonaat platen bestaan uit meerdere lagen. De X-structuur binnen twee vlakke platen maakt de platen 250x slagvaster dan glas. De platen isoleren goed, dempen het geluid van neerslaande regen en verkleuren minimaal. Met een dikte van 16mm heeft u een zeer degelijke kwaliteit die zelden voor een goedkope overkapping wordt gebruikt. De kwaliteit-/prijsverhouding is dus zeer scherp!

Is maatwerk mogelijk voor een goedkope overkapping?

De aluminium veranda met melkwitte, opale polycarbonaatplaten van 16mm dik is een doe-het-zelf-pakket. U krijgt een gedetailleerde montagehandleiding meegeleverd, waardoor u stapsgewijs door de opbouw van uw veranda wordt geleid. De goedkope veranda kan alleen aan het huis worden gebouwd en is niet geschikt als vrijstaande terrasoverkapping. Voor deze veranda is maatwerk helaas niet mogelijk. Ook kunnen de goedkope overkappingen niet worden uitgebouwd met glazen schuifwanden. Neem contact op voor meer informatie, wanneer u het plan heeft om uw veranda uit te bouwen tot tuinkamer op een later tijdstip. Wilt u toch liever een luxere versie plaatsen, bekijkt u dan eens de terrasoverkappingen met een echt glazen dak of de luxe verandas met hittewerende polycarbonaat platen. Beide categorieën zijn in een gelimiteerde uitgave speciaal voor Q&S Gartendeco geproduceerd en dus alleen hier verkrijgbaar.

Onze goedkope overkapping kopen?

Wij leveren onze overkappingen door heel Nederland bij u voor de deur. Woont u op één van de eilanden? Neemt u dan contact op met ons. Hiervoor gelden namelijk afwijkende regelingen.