Houten carport

Houten carport
Het grootste voordelen van een overkapping voor uw auto’s ten opzichte van een garage is de bewegingsvrijheid die u houdt op uw terrein en uiteraard het kostenplaatje. Dit laatste is vooral het geval bij houten carports. Een houten carport is bovendien snel en eenvoudig op te bouwen en biedt een grote keuze aan verschillende daksoorten. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Houten Carport

Welk hout voor carport te gebruiken?

Een houten carport heeft een rustieke uitstraling en past vrijwel bij elk huis. In onze webshop bieden wij u de keuze uit verschillende houtsoorten. Lariks douglas hout vraagt weinig onderhoud en hoeft bovendien niet geschilderd te worden. Na het opbouwen heeft u minstens 20 jaar plezier zonder werk van een prachtig carport, die door het vergrijzen in de loop der jaren alleen maar een authentiekere uitstraling krijgt.

Andere houtsoorten, zoals Europees vurenhout of geïmpregneerd grenen vragen meer onderhoud en dienen wel regelmatig geschilderd te worden om jarenlang te kunnen genieten van uw nieuwe aanwinst. Wanneer de houten overkapping geheel dicht moet zijn, vindt u onder de categorie houten garage uw perfecte oplossing. Voor platte daken raden wij aan EPDM dakbedekking te gebruiken vanwege de hoge duurzaamheid.

Wilt u een gelijkwaardig model om onder te zitten, dan kunt u deze vinden onder houten paviljoens.

Wat kost een houten carport?

Een houten carport is al voor een bedrag van € 539 te verkrijgen en dus een hele voordelige oplossing om uw auto tegen het Nederlandse weer te beschermen, zoals hagel en sneeuw, maar ook tegen te langdurige UV-straling die uw lak laat verkleuren. Uiteraard zijn er ook duurdere modellen wat onder meer te maken heeft met de houtsoort en kan een carport worden uitgebreid van enkel naar dubbel, zodat bijvoorbeeld een afdak gebouwd op de erfgrens deels als schutting kan dienen, wanneer op de erfgrens de wand wordt dichtgemaakt. Maar tegen het huis aan geplaatst, biedt het u de mogelijkheid om droog binnen te komen!

Een carport kiest u voor tientallen jaren en daarom is het verstandig een gedegen keuze te maken. Verzeker uzelf er daarom van dat u de juiste keuze maakt tussen een houten carport of een aluminium carport.

Houten carport als bouwpakket

Een nieuwe carport plaatsen is geen alledaagse klus. Uw carport wordt als zelfbouwpakket geleverd, maar Q&S levert u daar een uitgebreide montagehandleiding bij, die u stap voor stap door het bouwproces begeleidt. U kunt ervoor kiezen de carport op een degelijke betonnen ondergrond te plaatsen en hier gaten in de boren, maar u kunt ook gebruik maken van betonvoeten om elke paal stevig te stellen. Wij leveren door heel Nederland, maar voor de eilanden gelden andere voorwaarden. Als u transport naar één van de eilanden wenst, neemt u dan voortijds contact op met ons, zodat we alle mogelijkheden kunnen doornemen met u. Wilt u toch liever hulp van professionals en uw overkapping laten plaatsen? Neem contact op met ons voor meer informatie. Wij hebben contacten en zeer goede ervaringen met enkele montage bedrijven en zorgen ervoor dat u met één van deze in contact komt.

Houten carport op maat

Elke tuin heeft zijn eigen hoekjes en soms past een standaardafmeting niet. In dat geval kunt u contact met Q&S Gartendeco opnemen en bouwen we samen met u de carport op maat die op uw oprit past of op een andere plek in de tuin. Of u nu op zoek bent naar een aanbouwcarport, een vrijstaand model, een dubbele carport of een enkele carport, eentje die iets langer of breder moet zijn om droog binnen te komen. Het is mogelijk! Wij staat voor u klaar om u te helpen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij helpen u graag!