Houten garage

Houten garage
Een houten garage bezorgt u snel extra ruimte. Een houten garage mag in veel gevallen zonder bouwvergunning worden geplaatst en als wel een vergunning noodzakelijk is, wordt dit vaak sneller verleend dan voor een stenen garage. Bovendien is een houten garage redelijk eenvoudig op te bouwen door uzelf.  Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Houten garage

Een houten garage biedt comfort

Een garage wijkt af van een houten schuur, omdat deze vooral wordt gebruikt om een auto, motor of boot te parkeren en / of te onderhouden. Het biedt meer bescherming dan een carport, omdat het overdekt en afsluitbaar is en dus extra veiligheid voor uw eigendommen biedt. Ook als garage met berging of extra opslagruimte voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap bewijst ze goede diensten. En wat te denken van klusruimte?

Wilt u de garage vooral gebruiken als bijgebouw om klusruimte te realiseren voor uw auto of motor, dan stelt u vast extra licht op prijs. Een aantal garages hebben daarom extra ramen om u te voorzien van een natuurlijke lichtinval, zodat u een optimale werkruimte kunt creëren. Mocht u een goedkopere oplossing willen realiseren om droog te klussen, kunt u ook een carport overwegen.

Een houten garage kopen

Voordat u overgaat tot aanschaf van een houten stallingsplaats, is het belangrijk na te gaan welke garage het best bij u past. Wilt u één of twee auto’s stallen? Of heeft u liever een garage met een carport? Wilt u misschien extra bergruimte voor fietsen? Of een extra ingang? Wilt u veel licht of vindt u dat minder belangrijk? Staat een plat dak mooier bij uw huis en tuin? Of gaat uw voorkeur uit naar een garage met zadeldak, zodat u een kleine zolder kunt inbouwen? Voordat u tot aanschaf overgaat, is het belangrijk een antwoord te hebben op alle bovengestelde vragen. Wilt u voornamelijk klusruimte hebben, dan kunt ook ook nog een blokhut of tuinhuis overwegen. U vindt hier een overzicht van het gehele assortiment van Q&S Gartendeco.

Uit welk materiaal bestaat een garage?

Q&S Gartendeco verkoopt enkel producten gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De houten garages in de webshop bestaan allemaal uit onbehandeld vurenhout. Een stevige houtsoort, die wel behandeld dient te worden met Perkoleum voor een langdurig behoud. Door de enorme keuze in kleuren, kunt u uw bergingsplaats aan uw eigen stijl aanpassen. Wilt u zo min mogelijk schilderen? Dan kunt u de houtsoorten lariks douglas of zelfs eikenhout gebruiken. Deze luxe modellen kunt u door ons op maat laten maken. Dit valt onder houtbouw op maat. Neemt u vooral contact op met ons om uw eigen droomgarage te realiseren!

Een houten garage zelf opbouwen

Het lijkt een enorme klus om een dergelijk gebouw te monteren, maar wist u dat een houten garage binnen een dag op te bouwen is? Vergelijkt u dit eens met de tijd die nodig is voor het bouwen van een stenen garage! Waar u bij het stenen model meerdere partijen moet inschakelen, kunt u een houten garage zelf monteren. Het meest praktisch is om dit met meerdere personen te doen. Een houten garage is dus in vele opzichten zeer voordelig, zowel in aanschaf, als in opbouw.

De aangeboden garages op de website van Q&S Gartendeco worden allemaal als bouwpakket geleverd. U krijgt een uitgebreide montagehandleiding meegeleverd, die u stap voor stap helpt met de opbouw van uw garage. Nadat u een stevige fundering heeft gelegd, kunt u direct beginnen met de opbouw.

Q&S Gartendeco heeft meerdere houten garages in haar assortiment, waaruit u een keuze kunt maken.

Garage op maat

Sluiten de aangeboden modellen niet op uw wensen aan? Wij vinden graag een oplossing voor u! Zoals reeds vermeld is Q&S Gartendeco gespecialiseerd in maatwerk, ook als het om garages gaat. De keuze voor een prachtig bijgebouw wordt enkel groter, wanneer u uw eigen wensen erin kunt verwerken. Dus wilt u meer licht, hogere deuren, een zolderruimte, een andere houtsoort of een combinatie van een schuur en stallingsplaats? Uiteraard nemen wij de montage van uw op maat gemaakte garage op ons en verzorgen wij van idee tot oplevering elke stap in het proces voor u. Informeert u bij ons wat de mogelijkheden zijn!