Houten Kapschuur Bergen XL Type 2 677x452cm Zwart Tuindeco

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 0,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 10.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Win terrasoverkapping Veilig betalen

* Verplichte velden

Maak uw bestelling in een paar stappen compleet:

Wat zijn de voordelen van Houten Kapschuur Bergen XL Type 2 zwart?

  • Kapschuur van douglas hout
  • Extra diepe overkapping
  • Inclusief montagemateriaal
  • Modulair pakket op maat gezaagd
  • Gratis thuis bezorgd

Houten Kapschuur Bergen XL Type 2 zwart

Kapschuur Bergen XL Type 2 zwart heeft een stoer uiterlijk en creëert voor u een sfeervolle en knusse plek om te zitten. De grootte geeft u veel ruimte voor al uw activiteiten die u graag buiten uitvoert. De kapschuur van hout biedt u een prachtige overkapping voor een buitenkeuken en zitje. Het is een kapschuur van lariks douglas hout. Met deze soort hardhout hoeft u na het plaatsen van de kapschuur geen tijd meer vrij te maken voor onderhoud en schilderwerk. Het hout zal in de loop van de tijd mooi vergrijzen en een verweerde uitstraling krijgen.

Kapschuur Bergen XL bouwt u op met A-kwaliteit ongeschaafd en onbehandeld lariks douglas hout. De kapschuur wordt als modulair pakket aangeleverd, wat betekent dat de planken geheel op maat zijn gezaagd.

Van kapschuur Bergen XL Type 2 zwart worden de staanders en wanden geheel onbehandeld aangeleverd.

Het dak van deze kapschuur is hellend. Het hemelwater loopt daardoor direct van het dak af.

Houten kapschuur Bergen Type 2 zwart is in twee verschillende afmetingen te krijgen. De kleinere variant vindt u elders in onze online shop. De serie Bergen omvat verschillende modellen, die allen ook nog eens naar wens zijn aan te passen. Wanneer u vrijblijvend een advies wilt ontvangen, neemt u dan vooral contact op met het team van Q&S Gartendeco.

Houten Kapschuur Bergen XL Type 2 zwart is een modulair pakket

Kapschuur Bergen Type 2 zwart wordt als modulair pakket geleverd. Heeft u al enige kluservaring dan is dit modulaire pakket een prachtige manier om uw eigen overkapping te realiseren. Al het hout en benodigdheden worden in één pakket bij u thuis geleverd. De planken en staanders zijn al op maat gemaakt en zo u kunt meteen aan de slag om de planken en staanders om te toveren tot uw tuinhuis.

Wat zit er in het modulaire pakket van Houten Kapschuur Bergen XL Type 2 zwart?

Q&S Gartendeco levert u de benodigde planken, staanders, dakbalken en dakplanken op maat voor kapschuur Bergen XL Type 2 zwart samen met de montagematerialen en een duidelijke opbouwbeschrijving. Het hout is degelijk soort hardhout uit duurzaamheidsklasse 3-4: massief lariks douglas hout van A-kwaliteit. Al het hout is onbehandeld, vers gezaagd, niet gedroogd en kernvrij.

Het pakket voor kapschuur Bergen XL Type 2 zwart wordt geleverd exclusief dakbedekking, fundament / vloer en (hemel)waterafvoer.

Kan ik nog iets wijzigen aan kapschuur Bergen XL Type 2 zwart?

Jazeker! Het modulair pakket is naar wens uit te breiden. Wilt u een verlenging met een balustrade of hekwerk? Of heeft u nog iets anders voor ogen? Het modulaire systeem biedt het voordeel, dat alles naar uw eigen behoeften en smaak aan te passen is. Het Team van Q&S Gartendeco adviseert u graag over de mogelijkheden voor deze kapschuur.

Wat is Lariks-Douglas hout en hoe onderhoud ik het?

Lariks douglas hout is een zeer duurzame houtsoort. Het heeft een diepe en warme kleur en springt er tussen de andere houtsoorten meteen uit door de rood-roze gloed in de fijne structuur van het geelbruine hout. Het is stoere en robuuste houtsoort die zeer geliefd is voor buitengebruik. Boven de grond hoeft het hout namelijk niet behandeld te worden en is dus onderhoudsvrij. Het hout vergrijst in de loop der jaren. Wanneer u dit wilt voorkomen, kunt u het hout te behandelen met een beits of verf. Het vergrijsde kan overigens met hardhoutreiniger ongedaan worden gemaakt.

Kapschuur Bergen XL Type 2 zwart specificaties

Merk Tuindeco
Houtsoort Lariks Douglas hout
Afmetingen (cm) 677x452
Funderingsmaat (cm) 640x327
Nokhoogte (cm) 326
Staanders 6
Daksoort Kapschuurmodel
Dakbedekking Geen Dakbedekking
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk en montagehandleiding
  • Snel geleverd in heel Nederland
  • Vakkundig advies door deskundig team
  • 40.000m² inspiratie voor uw tuin