Impregneermiddel Groen Tuindeco 2,5 l

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 14,95
€ 23,95
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
We zijn bereikbaar!

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Actie november

Veilig betalen

Wat zijn de voordelen van Tuindeco Impregneermiddel Groen?

  • Geschikt voor alle soorten hout
  • Dringt diep in hout
  • Beschermt tegen mos en schimmels
  • Goede kleurechtheid
  • Makkelijk overschilderbaar

Tuindeco Impregneermiddel Groen

Uw pas gekochte houtwerk voor buiten wilt u natuurlijk het liefst zo lang mogelijk mooi houden. Impregneren is dan meestal de basis waar de bescherming mee begint. Het impregneren van uw houten blokhut, hekwerk of schutting zorgt ervoor, dat het hout niet wordt aangetast door schimmels en andere houtaantastende processen. Impregneren is echter niet voldoende om uw hout tegen weersinvloeden te beschermen. U zult binnen maximaal een jaar na het impregneren uw hout moeten verven of beitsen. Impregneren heeft namelijk geen vochtregulerende werking en zorgt niet voor wind en waterdichte afsluiting van bijvoorbeeld de wanden en hoeken van uw tuinhuis.

Tuindeco Impregneermiddel Groen aanbrengen

Om het impregneermiddel aan te brengen, hoeft u niet te schuren of een grondlaag aan te brengen. Het is wel het meest verstandig om voor het in elkaar zetten van uw houten constructie de houten onderdelen separaat te behandelen met het impregneermiddel.

Tuindeco Impregneermiddel Groen kopen

Tuindeco impregneermiddel wordt geleverd in jerrycans van 2,5 liter en heeft een rendement van ongeveer 8m² per liter op geschaafd hout. Met eén jerrycan heeft u dus genoeg voor ongeveer 20m².

De afgebeelde kleuren zijn beeldschermkleuren en kunnen licht afwijken van de werkelijke kleuren. Ook kan in de praktijk de kleurindruk van lak- en muurverf verschillen door lichtinval, structuur van de ondergrond en de glansgraad.

Tuindeco Impregneermiddel Groen Specificaties

Merk Tuindeco
Inhoud / liter 2,5
Capaciteit 8m2/liter
Artikelnummer 38.2750
  • Snel geleverd in heel Nederland
  • Vakkundig advies door deskundig team
  • 40.000m² inspiratie voor uw tuin