CC-2 Kabelverbinder In-lite

Levertijd: 5-7 werkdagen Verzendkosten: € 4,95
€ 13,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 10.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Veilig betalen

De In-lite CC-2 kabelverbinder zorgt ervoor dat u heel gemakkelijk de kabels voor uw armaturen kunt vertakken. Er komt één kabel (van max. 40mtr of 80mtr) uit de transformator die meerdere malen vertakt kan worden met de kabelverbinder.
Het belangrijkste is dat de totale lengte van het kabel niet meer mag zijn dan 40 (14/2) of 80mtr (10/2). Voorbeeld: U maakt een aftakking op 10mtr afstand van uw trafo, dan mag het vertakte kabel niet langer zijn dan 30 of 70 mtr.
De CC-2 kabelverbinder van In-lite is zeer makkelijk in gebruik en kan gewoon verwerkt worden onder de grond of onder de bestrating.

Kenmerken CC-2 Kabelverbinder:

  • voor het verbinden van 2 laagspanningskabels van 12V
  • gevuld met vochtwerende gel
  • max. belasting 50W
  • stalen contactpennen met kunstof verloopdopjes
  • kan met de hand aangedraaid worden

LET OP! Bij de constructie van In-lite armaturen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de extreme omstandigheden in de tuin. Verlichting blijft echter een technisch product; elektronica in LED armaturen kan gevoelig zijn voor storingen; een onjuiste verwerking van een armatuur kan leiden tot defecten

In-lite Verlichting

Een mooi aangelegde tuin verdient ook een goede verlichting. Tenslotte leven we de helft van onze tijd in het donker. Buitenverlichting is niet alleen een goede sfeermaker, maar zorgt ook voor veiligheid. Niet alleen schrikt het eventuele inbrekers af, maar het zorgt er ook voor dat de weg naar bijvoorbeeld de voordeur goed zichtbaar is zodat het sleutelgat net iets makkelijker vindbaar is. Of dat als u de carport of garage binnenrijdt het licht automatisch aangaat zodat u niet in het duister en op de tast verder moet. Maar ook de tuin zelf wil graag gezien worden. Spots die een bijzondere boom, plant of struik van onderen verlichten. Of de vijver die van onder water de waterval verlicht.

In-lite biedt u een heel assortiment 12 volt buitenverlichting aan met hoogwaardige LED lichtbronnen, die met elkaar te combineren zijn. In-lite is een syteem voor buitenverlichting. Dat wil zeggen dat handig is om te beginnen met een lichtplan zodat u alles via één systeem (en transformator kunt aansluiten. LED is duurzaam en energiezuinig. Misschien is de aanschaf hoger dan u verwacht, maar dat haalt u er al gauw weer uit, want de energierekening zal laag uitvallen en LED heeft een veel langere levensduur dan die van traditionele lichtbronnen.

De belangrijkste redenen waarom iedere tuin goed licht verdient:
Het is functioneel. Denk aan de carport, garage, oprit, voordeur etc.
Het creëert sfeer en geeft uw buitenterrein een gezellige uitstraling. Denk aan terras, veranda, borders, vijver, overkapping, tuinhuis etc.
Het geeft een veilig gevoel. Inbrekers vinden een goed verlicht terrein niet leuk en zullen deze vaker overslaan.

Merk In-lite
Lamp Type Systeem
Watt Max 50
Volt 12
Aansluiting Met kabel (transformator)
  • Snel geleverd in heel Nederland
  • Vakkundig advies door deskundig team
  • 40.000m² inspiratie voor uw tuin