In-lite

In-lite
Een mooi aangelegde tuin verdient ook een goede verlichting. Tenslotte leven we de helft van onze tijd in het donker. Buitenverlichting van In-lite is niet alleen een goede sfeermaker, maar zorgt ook voor veiligheid. In-lite ontwerpt en produceert LED verlichting voor buiten. In-lite kan daardoor een heel assortiment 12 volt buitenverlichting aanbieden met hoogwaardige LED lichtbronnen, die met elkaar te combineren en te verbinden zijn. In-lite is een compleet syteem voor buitenverlichting. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

In-Lite

Dat wil zeggen dat handig is om te beginnen met een lichtplan zodat alles via één systeem via één transformator kunt aansluiten. LED is duurzaam en energiezuinig. Misschien is de aanschaf hoger dan verwacht, maar de energierekening zal laag uitvallen. Bovendien heeft LED verlichting een veel langere levensduur dan die van traditionele lichtbronnen.

In-lite is een Nederlands bedrijf welke continue bezig is met nieuwe innovatieve ontwerpen om een ieders tuin energiezuinig, duurzaam, eenvoudig en op een flexibele manier prachtig en functioneel te verlichten.