Klantenservice Q&S Gartendeco

  • Vragen? NL Tel: 0599 - 820 222
    Ma. t/m Za. 9.00-13.00 en 14.00-17.00
  • Mail ons
    Stuur een email
  • Bezoek onze showroom
    40.000m² in Meppen

Retouren

U mag uw bestelling tot en met 14 dagen na ontvangst nog annuleren en de koopovereenkomst herroepen. Na herroeping heeft u vervolgens nog 14 dagen om de producten terug te sturen naar onderstaand retouradres. 

Q&S-Gartendeco.nl
Afdeling retouren
Lilienthalstraße 11
49716 Meppen
Duitsland

Verpak het artikel in een stevige verpakking om beschadigingen te voorkomen. 

We stellen het op prijs als u de reden van retour op de pakbon schrijft. In plaats van de pakbon kunt u het modelformulier voor herroeping gebruiken. Download hier het Herroeppingsformulier

Als het artikel door ons onbeschadigd retour ontvangen is nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Terugbetalingen worden, zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping uitgevoerd. 

Bij terugbetaling van het product ontvangt u de volledige kosten terug. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor uw eigen rekening.

U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. Wanneer u de producten op een andere wijze gebruikt dan hiervoor beschreven is en er hierdoor beschadigingen aan het product ontstaan, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. 

U kunt de koop van uw producten binnen 14 dagen ontbinden door een mail te sturen naar  info@qs-gartendeco.nl waarin u aangeeft dat u de gekochte producten wil retourneren. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping en dit ingevuld naar info@qs-gartendeco.nl mailen. U kunt hier het modelformulier downloaden.

Producten die speciaal voor u op maat gemaakt worden zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht. Dit zijn alle producten die speciaal voor u,  conform de u opgegeven afmetingen en specificaties, op maat voor u worden gemaakt. Denkt u hierbij oa. aan terrasoverkappingen, veranda’s, houtbouw op maat etc.

Klachten over dienstverlening of producten

U kunt een e-mail sturen naar onze klantenservice. Omschrijf duidelijk de klacht en vermeld hierbij het ordernummer, uw naam en adres. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via ons Nederlandse telefoonnummer 0599-820222.

Een klachtenbrief kunt u sturen naar:
Q&S-Gartendeco.nl
Lilienthalstraße 11
49716 Meppen
Duitsland

U krijgt binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging en antwoord over de afhandeling van uw klacht.

Als uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost, kunt u naar De Geschillencommissie stappen. Lees hier meer over een klacht indienen bij De Geschillencommissie.

Niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag of via https://www.sgc.nl.

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform, dit Europees ODR Platfrom is te bereiken via https://webgate.ec.europa.eu/odr/.

Bedrijfsgegevens

Q&S Gartendecoration GmbH
Lilienthalstraße 11
49716 Meppen Duitsland
Tel. 0599 - 820 222
info@qs-gartendeco.nl

Handelsregister: 120819
BTW Nummer: 812639862