Koopmans Verf

Koopmans Verf
Koopmans Verf is een van de modernste verffabrikanten van Europa. Al reeds 130 jaar zijn zij verfmakers, gelegen in Noord-Friesland. De verf van Koopmans wordt waar mogelijk gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn bestand tegen alle soorten weer. De basis van de Koopmans verven is lijnolie, welke mileuvriendelijk is, duurzaam en bovendien uitstekend uitsmeerbaar. Vooral de Perkoleum en de Ecoleum zijn bekende (buiten)beitsen van Koopmans en worden gretig gebruikt door doe-het-zelvers en particulieren. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Koopmans Verf

Ecoleum wordt als vervanger gezien voor Carbolineum en wordt gretig gebruikt in de agrarische sector en bij natuur-en terreinbeheerders. Door de goede eigenschappen van de Koopmans Verven en de steeds groter groeiende bekendheid van de kwaliteit is Koopmans een veelgevraagd product bij paticulieren en vakschilders.

De eigenschappen van de Koopmans verven zijn oa.: Makkelijk uitsmeerbaar, uitstekend dekkend, homogeen, snel drogend, vochtregulerend, milieuvriendelijk, duurzaam, van constante kwaliteit en voordelig geprijsd. Koopmans zegt niet voor niets ‘duurzaam duur het langst’.