Marktkraam

Marktkraam
Of het nu voor een beurs, de wekelijkse markt of een dorpsfeest is, hier vindt u de juiste marktkraam. Dankzij de constructie van de marktkraam is het de montage en demontage heel eenvoudig en vooral snel te doen. Alle marktkramen zijn gemaakt van hoogwaardig kwalitatief hout en de kiosks zijn er zowel met een plat dak als een zadeldak. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Marktkraam

Voordelig een marktkraam kopen bij Q&S Gartendeco

Marktkraampjes zijn bij uitstek geschikt voor gebruik op kerstmarkten, de wekelijkse markt of op beurzen. Zo kunt u uw producten op een leuke manier uitstallen en verkopen. Er is een groot oppervlakte dat iedereen naar eigen smaak kan inrichten. Potentiele klanten hebben vanaf de buitenkant voldoende ruimte om de producten te bekijken. Binnenin is er opslagruimte voor meer producten en ruimte voor de verkopers. Kortom, een marktkraam of een kiosk biedt alleen maar voordelen. U kunt een marktkraam in verschillende vormen en maten vinden bij Q&S Gartendeco. Wij bieden een ruime keuze. In tegenstelling tot een Tuinhuis is een marktkraam door de verkoopoppervlakte beter geschikt.

Een marktkraam van hout

Marktkraampjes zijn er in verschillende materialen. Bij Q&S Gartendeco vindt u marktkramen en kiosks van hout. Er is onderscheid tussen twee houtsoorten: onbehandeld vuren en geimpregneerd grenen. Onbehandeld hout wordt blootgesteld aan grote risico´s door weersomstandigheden, zoals regen, kou en zon. Ook geimpregneerd grenen moet regelmatig worden onderhouden. Met de juiste zorg verlengt u de levensduur van uw marktkraam. Natuurlijk kan een Tuinhuis met Veranda of een Tuinhuis met Overkapping als marktkraam gebruikt worden. Door de individuele planken zijn tuinhuisjes moeilijker te monteren en demonteren. Als alternatief voor een marktkraam raden wij een Pipowagen aan. Hier kan de dubbele deur als verkoopoppervlak gebruikt worden en heeft uw verkoopstand gelijk een bijzondere uitstraling. Elke marktkraam kan worden aangepast. Zo kunt u uw verkoopstand aan uw wensen aanpasen.

Marktkraampjes eenvoudig opbouwen en afbreken

Bij Q&S Gartendeco zijn de marktkraampjes in elementen opgebouwd. Door de voorgemonteerde wandelementen kan de kraam eenvoudig en snel opgebouwd worden. Dus de marktkraam kan eenvoudig in enkele stappen en vooral eenvoudig worden opgezet en gedemonteerd. Dit is een groot voordeel voor veel verkopers op markten, omdat tijd bekend staat als geld. Bovendien kunnen de afzonderlijke elementen van de marktkraam gemakkelijk met een aanhangwagen worden getransporteerd.

Wat is de geschikte marktkraam?

Voordat u een marktkraam gaat kopen, moet u een aantal criteria overwegen. Maar eerst moet u nadenken over wat u precies wilt gaan verkopen en welke indruk u bij de klant wilt achterlaten. Is een klassieke stand of een moderne marktkraam met een plat dak een voordeel? Hoeveel verkoopruimte is er nodig en hoe groot moet de marktkraam zijn? Bij Q&S vindt u modellen met een plat dak of schuin dak. Een marktkraam met zadeldak is de klassieke variant in tegenstelling tot een moderne marktstand met plat dak. Vooral op de koudere dagen is de juiste wanddikte belangrijk. Hier kunt u kiezen tussen een wanddikte van 16 mm of 19 mm. U vindt dus zeker de perfecte verkoophut voor uw producten. Verhoog uw omzet met de juiste verkoopstand en geniet van de verkoop.