Over ons

Ons team staat voor u klaar!

Q&S Medewerkers
Wie zijn wij?

Wij zijn een team van 50-60 medewerkers en staan klaar om uw tuinwensen in vervulling te laten gaan. Q&S Gartendeco biedt u alles op het gebied van tuinartikelen, behalve groenproducten. In de loop der jaren hebben wij een een goede marktpositie verworven. Q&S Gartendeco bevindt zich vlak over de grens in Duitsland en er komen dagelijks veel bezoekers uit Nederland. Vandaar dat wij ook Nederlands sprekende medewerkers hebben.

Groot assortiment

Wat doorslaggevend is voor Q&S laat zich eenvoudig omschrijven: Q&S kan de consument bijna alles bieden en gelet op de oppervlakte van het showterrein, ook heel veel tonen. Dankzij de buitengewoon fraaie presentatie op een showterrein van 40.000m², de goede prijs/kwaliteitsverhouding, de klantgerichtheid en de snelle levering, zijn wij sinds het oprichten in 1999 uitgegroeid tot het grootste- en tegelijk meest toonaangevende tuincentrum - in de branche. Met ons showterrein willen wij u vooral inspireren om uw tuin zo aangenaam en aantrekkelijk mogelijk in te richten. Als extra bonus profiteert u ook nog eens van de Duitse degelijkheid, die onze producten positief onderscheidt. Alles is afgestemd op de Duitse degelijkheid.

Niets is ons te gek!
Ook bieden wij u Houtbouw op maat. Dit zijn duurzame producten met een tijdloze uitstraling. Ieder persoonlijk idee kunnen wij omzetten in realiteit. Te denken valt aan kapschuren, schuren, (paarde)stallen, tuinhuizen (met of zonder overkapping en glasschuifwanden), garages, enz. enz. Dit alles wordt stuk voor stuk op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Desgewenst komen wij graag bij u thuis voor een gratis adviesgesprek betreffende Houtbouw op maat. We willen u namelijk graag van A tot Z ontzorgen. Ook ten aanzien van aluminium veranda’s, tuinhuizen, enz. staan wij niet stil in onze ontwikkelingen. Ons aluminium is extra dik, waardoor wij een veranda ook in een grotere breedte kunnen aanbieden zonder dat het gaat doorhangen. Kortom: Wij staan voor u klaar om u te inspireren en adviseren.

  • Snelle levering
    Afgestemd op uw agenda
  • Deskundig advies
    Geheel vrijblijvend
  • 40.000m² tuinbelevenis
    In Meppen