Over ons

Over ons

Ons team staat voor u klaar!

Maak kennis met Q&S Gartendeco!

Q&S Gartendeco werd in 1999 opgericht door Joost Quispel & Manfred Specken met als doel kwalitatief hoogwaardige producten voor het verfraaien van elke tuin op de markt te brengen. En dat tegen scherpe prijzen, zodat voor ieder budget iets passends te vinden is. Sinds die tijd is Q&S uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in haar branche en heeft ze tot ver buiten de regio bekendheid vergaard. Tegenwoordig vindt u in het Duitse Meppen aan de Nederlandse grens op 40.000m² ons showterrein met voorbeelden van tuinhuizen, veranda’s, tuinmeubilair, bestrating, tuindecor en enkele prachtige voorbeelden van houtbouw op maat. Kortom, alles waarmee u uw tuin kunt verfraaien, vindt u bij Q&S. Om zowel de Duitse als Nederlandse klanten te woord te kunnen staan, bestaat ons team uit een mix van Duits- en Nederlands sprekende medewerkers.

Ons doel: uw wensen voor uw droomtuin vervullen

Ons doel is iedereen het ultieme buitenleven te laten ervaren in de tuin. Een plaats waar u met plezier vertoeft. En waar u steeds meer tijd in kunt doorbrengen, dankzij bijvoorbeeld een mooie veranda die het van siersteen voorziene terras droog houdt. Of met een tuinhuis waar de avonden gevierd kunnen worden. Kortom: het realiseren van uw droomtuin.

Deskundig advies

Op ons grote showterrein kunt u in alle prijscategorieën de mogelijke opties bekijken, aanraken en beoordelen op hun kwaliteit. Maar misschien heeft u een ander model tuinhuis in gedachten of past de door u gewenste veranda niet binnen een standaardoplossing. Het team van Q&S begrijpt dat en denkt graag met u mee om voor u de mooiste en beste oplossing voor uw tuin te vinden. Door de 20 jaar ervaring is een grote deskundigheid opgebouwd en staat het team u graag met raad en daad terzijde.

Alles voor u op maat te maken!

Allereerst zijn alle standaardproducten vrijwel allemaal aan te passen aan uw wensen. Een veranda bijvoorbeeld kan ook om de hoek worden gebouwd. Wanneer u iets heeft gevonden wat u aanspreekt, maar wat niet aan of bij de woning past, staan wij klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag!

Houtbouw op maat

Wilt u een exclusief buitenverblijf om jarenlang van te genieten? Het team van Q&S Gartendeco ondersteunt u gedurende het gehele traject. Wat u nodig heeft is een te realiseren idee. Wij zorgen voor al het andere. Wij gaan met u het gesprek aan, waarin wij stap voor stap tot uw droomverblijf komen. Daarna kunt u achteroverleunen en realiseren wij uw tuindroom.

Vraag het de mensen van team van Q&S Gartendeco hoe zij u kunnen helpen uw tuindroom te verwezenlijken!