Perkoleum Dekkend Zijdeglans Antiekbruin Nr. 240 2,5 l Koopmans

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 14,95
€ 59,95
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 10.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Win terrasoverkapping Veilig betalen

Wat zijn de voordelen van Perkoleum Dekkend Zijdeglans Antiekbruin Nr. 240?

  • Geschikt voor geschaafd glad hout
  • Eénmaal per 5-7 jaar aanbrengen
  • Geen impregneren of gronden nodig
  • Sterk vochtregulerend
  • Milieuvriendelijk

Perkoleum dekkend zijdeglans Antiekbruin Nr. 240

Perkoleum is een éénpotsysteem met een impregnerende werking. Perkoleum is op basis van lijnolie en dat is de reden van de impregnerende werking. Door de verf te verdunnen dringt de verf nog dieper in het hout. Breng Perkoleum aan met een goede kwaliteit kwast en u zult zien, dat de verf mooi uitsmeert en eenvoudig aan te brengen is. Perkoleum wordt in 3 lagen opgebracht. De eerste laag moet verdund worden aangebracht (de impregnerende grondlaag) met 10-15% terpentine. De tweede en derde laag dienen onverdund te worden aangebracht. Het is belangrijk de verf voldoende te laten drogen tussen de verfbeurten door. Elke laag moet minimaal 24 uur drogen (mede afhankelijk van het weer), voordat een nieuwe laag kan worden aangebracht. Dit komt, omdat lijnolie een langer droogproces heeft dan bijvoorbeeld watergedragen verf.

Perkoleum dekkend zijdeglans is een kwalitatief hoogwaardige oplosmiddelarme verfbeits die vochtregulerend en ademend is en tegelijk waterafstotend. Het milieu wordt minder belast. Het is daarom de meest geschikte keuze om uw tuinhuis, carport en alle andere houten tuinproducten mee te behandelen. Perkoleum kan worden aangebracht op nieuw of reeds geschilderd hout.

Perkoleum wordt geleverd in blikken van 2,5 liter en heeft een rendement van 14-15 m² per liter. Met eén blik schildert u dus ongeveer 35-38 m² per laag.

De afgebeelde kleuren zijn beeldschermkleuren en kunnen licht afwijken van de werkelijke kleuren. Ook kan in de praktijk de kleurindruk van lak- en muurverf verschillen door lichtinval, structuur van de ondergrond en de glansgraad.

Perkoleum dekkend zijdeglans Antiekbruin Nr. 240 Specificaties

Merk Koopmans
Inhoud / liter 2,5
Capaciteit 14-15m²/liter
Artikelnummer 6709.0250.240
  • Snel geleverd in heel Nederland
  • Vakkundig advies door deskundig team
  • 40.000m² inspiratie voor uw tuin