Picknicktafels

Picknicktafels
Geliefd bij kinderen en handig op elke plaats in de tuin: de picknicktafel! Picknicktafels zijn vrijwel onverwoestbaar en staan altijd klaar om heerlijk aan te schuiven. Als u de tafel aankleedt met een vrolijk tafelkleed, ziet het er bovendien meteen heel feestelijk en uitnodigend uit. Wanneer u kussens op de picknicktafel legt, is het bovendien een volwaardige vervanging voor een zithoek. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Picknicktafels

Picknicktafels zijn een klassieker

Doordat de picknicktafel al jaren een blijvertje is, worden er steeds meer varianten en modellen aangeboden. Vroeger was de picknicktafel altijd recht toe, recht aan en in vrijwel alleen te krijgen in geïmpregneerd hout. Tegenwoordig bestaan er picknicktafels van luxe houtsoorten als teak, met opklapbare zitgedeeltes, kindervarianten (dus een kleinere versie) en zelfs ronde modellen.

Uit welke houtsoorten bestaan picknicktafels?

Picknicktafels zijn in verschillende houtsoorten te verkrijgen. Bij Q&S Gartendeco verkopen we picknicktafels van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten.

Hardhouten picknicktafels

Kiest u voor kwaliteit en voor jarenlange zekerheid, dan kunt u het beste een hardhouten picknicktafel nemen. Hardhout heeft een levensduur van 20-25 jaar en vergt iets meer onderhoud dan teak.

Picknicktafels van geïmpregneerd hout

Als u graag een picknicktafel wilt schilderen in een kleur naar wens, kunt u het beste een picknicktafel van geïmpregneerd vuren nemen. Door hout te impregneren wordt houtrot en schimmel tegen gegaan, maar voor een langere levensduur is het van belang de picknicktafel te beitsen of te schilderen. Q&S Gartendeco adviseert u Ecoleum (beits) of Perkoleum (verf) van Koopmans te gebruiken, die tevens in onze webshop te krijgen zijn.

Hoe krijgt u uw picknicktafel thuis in uw tuin?

Een picknicktafel wordt geleverd als zelfbouwpakket en is behoorlijk zwaar. U heeft een aanhanger nodig om deze thuis te krijgen. Dan is het fijn om te weten, dat Q&S Gartendeco u het gemak biedt deze voor uw deur te kunnen bezorgen! U hoeft de bank dan alleen nog maar in elkaar te zetten en op de door u gewenste plek te tillen.