Retourneren naar Q&S Gartendeco

 • Retourvoorwaarden

  U mag uw bestelling tot en met 14 dagen na ontvangst nog annuleren en de koopovereenkomst herroepen. Na herroeping heeft u vervolgens nog 14 dagen om de producten terug te sturen naar onderstaand retouradres.

  Q&S-Gartendeco.nl
  Afdeling retouren
  Lilienthalstraße 11
  49716 Meppen
  Duitsland

  U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. Wanneer u de producten op een andere wijze gebruikt dan hiervoor beschreven is en er hierdoor beschadigingen aan het product ontstaan, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk.

  U kunt de koop van uw producten binnen 14 dagen ontbinden door een mail te sturen naar info@qs-gartendeco.nl waarin u aangeeft dat u de gekochte producten wil retourneren. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping en dit ingevuld naar info@qs-gartendeco.nl mailen. U kunt hier het modelformulier downloaden.

  Producten die speciaal voor u op maat gemaakt worden zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht. Dit zijn alle producten die speciaal voor u, conform de u opgegeven afmetingen en speficaties, op maat voor u worden gemaakt. Denkt u hierbij oa. aan terrasoverkappingen, veranda’s, houtbouw op maat etc.

 • Is retourneren gratis?

  Mocht u een product willen retourneren en dit is niet vanwege een fout van Q&S Gartendeco dan bent u zelf verantwoordelijk voor de transportkosten naar ons retouradres. Daarnaast bent u zelf ook verantwoordelijk voor het retour sturen van de product(en).
 • Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

  Terugbetalingen worden, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding uitgevoerd. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u doorgaans terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons betaald heeft.
 • Kan ik ruilen?

  Na ontvangst van uw zending ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten het volledige aankoopbedrag terug, afhankelijk van uw wens.