Hoe kan ik een product retourneren?

Wat u moet weten over het retour sturen van een product:

 • Hoe kan ik mijn product retourneren?

  U kunt uw bestelling tot en met 14 dagen na ontvangst annuleren en de koopovereenkomst herroepen. Na herroeping heeft u aansluitend nog 14 dagen om de producten terug te sturen naar onderstaand retouradres:

  Q&S Gartendeco
  Afdeling retouren
  Lilienthalstrasse 11
  49716 Meppen
  Duitsland

  U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. Wanneer u de producten op een andere wijze gebruikt dan hiervoor beschreven is en er hierdoor beschadigingen aan het product zijn ontstaan, bent u voor de waardevermindering aansprakelijk. U kunt de koop van uw producten binnen 14 dagen ontbinden door een mail te sturen naar info@qs-gartendeco.nl waarin u aangeeft dat u de gekochte producten wil retourneren. Op maat gemaakte producten zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht.

 • Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

  De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor uw eigen rekening. U kunt zelf een vervoerder benaderen, maar wij kunnen u ook hiermee van dienst zijn. Verpak het product in een stevige verpakking om beschadigingen te voorkomen.
 • Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

  Na ontvangst controleren wij of het betreffende product onbeschadigd retour is gekomen. In dat geval ontvangt u het door u betaalde bedrag voor het product volledig terug. Dit wordt uiterlijk binnen 2 dagen aan u medegedeeld. Terugbetalingen worden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding uitgevoerd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
 • Kan ik ook ervoor kiezen het product tegen een andere te ruilen?

  Uiteraard bestaat de mogelijkheid uw product om te ruilen voor een ander product. Indien u dit heeft aangegeven in uw mail of telefonisch heeft doorgegeven, sturen wij u zo snel mogelijk het vervangende product toe. Het hangt af van de voorraad van het betreffende product of dit per omgaande aan u uitgeleverd wordt. Is het betreffende product niet op voorraad dan informeren wij u daarover, maar duurt het echter maximaal 3 weken tot ontvangst van uw nieuw gekozen product.