Routebeschrijving naar Q&S Gartendeco

Routebeschrijving naar Q&S Gartendeco in Meppen - Duitsland

U bent altijd welkom bij Q&S Gartendeco. Wij beschikken over een showterrein van 40.000m² waar u een groot deel uit onze collectie live kunt zien.
Wij zijn specialist op gebied van blokhutten, (terras)overkappingen, aluminium veranda’s, carports, garages en houtbouw op maat. Onze locatie in Meppen (DE) vindt u heel makkelijk met de onderstaande routeplanner.
U vindt ons ±20 km over de grens in Duitsland, ter hoogte van Emmen. Uiteraard beschikken wij ook over nederlandstalige adviseurs en staat een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaar.
Onze openingstijden vindt u onderaan onze site en staan wij klaar om u te adviseren.
Heeft u interesse in een project op maat (houtbouw), maakt u dan even een afspraak met onze Houtbouw specialist, zodat u in alle rust alle vragen kunt stellen en uw plan kunt voorleggen.
Wilt u graag naar ons toe, dan kan het zijn dat uw navigatie de straatnaam ‘Lilienthalstrasse’ niet accepteerd. Toetst u dan ‘Industriestrasse 19’ in. Dat is onze buurman Autohaus Kemper (Opel). Sla rechtsaf voor de Opel garage en u ziet dan meteen onze Q&S vlaggen wapperen

Bekijk ons showterrein op Google Streetview