Steigerhoutbeits Antraciet 0,75 l Tuindeco

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 14,95
€ 17,95
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 09.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Met montage?
Nu offerte aanvragen

Veilig betalen

Wat zijn de voordelen van Verfijn Steigerhoutbeits Antraciet?

  • Geschikt voor onbehandeld, ruw hout
  • Dringt diep in hout
  • Geen impregneren of gronden nodig
  • Slechts één laag nodig
  • Stoere finish

Verfijn Steigerhoutbeits Antraciet

Steigerhoutbeits is een sterk impregnerend beschermingsmiddel voor zowel ruw en onbehandeld hout, als voor zacht hout. Hierdoor wordt het hout goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het mooiste resultaat met een natuurlijke, doorleefde uitstraling behaalt u op ruw houten tuinmeubilair. Maar u kunt de steigerhoutbeits natuurlijk ook aanbrengen op tuinbanken, tuinstoelen, pallettafels, hekwerken en schuttingen.

Steigerhoutbeits aanbrengen

Om de beits aan te brengen, hoeft u niet te schuren of een grondlaag aan te brengen. Er is veelal maar één onverdunde laag nodig om het hout te behandelen en enkel, wanneer men een diepere kleur wenst, moeten meerdere lagen worden aangebracht. Dit moet echter ‘nat-in-nat’ worden gedaan. Wat betekent, dat de beits nog nat moet zijn om extra beits aan te brengen. Eenmaal droog levert een tweede laag zelden een mooier resultaat.

De beits kan het best verwerkt worden bij een temperatuur van 10 graden of meer op een bewolkte dag met een luchtvochtigheid van maximaal 85%.

Verfijn Steigerhoutbeits Antraciet kopen

Verfijn Steigerhoutbeits wordt geleverd in blikken van 0,75 liter en heeft een rendement van 10-12 m² per liter. Met eén blik schildert u dus ongeveer 7-9 m².

De afgebeelde kleuren zijn beeldschermkleuren en kunnen licht afwijken van de werkelijke kleuren. Ook kan in de praktijk de kleurindruk van lak- en muurverf verschillen door lichtinval, structuur van de ondergrond en de glansgraad.

Verfijn Steigerhoutbeits Antraciet Specificaties

Merk Tuindeco
Inhoud 0,75
Capaciteit 10-12m2/liter
Kleur Antraciet
Artikelnummer 38.2596
  • Snel geleverd in heel Nederland
  • Vakkundig advies door deskundig team
  • 40.000m² inspiratie voor uw tuin