Tierra

Tierra
Tierra Outdoor is het merk dat staat voor innovatie, finesse en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs. Alle producten worden met veel zorg en kennis voor u ontworpen en vervaardigd. Q&S Gartendeco is een erkende Tierra Outdoor dealer. Bij Q&S Gartendeco hebben we veel Tierra Outdoor meubelen op ons showterrein staan en de meest populaire series direct uit voorraad leverbaar. De collectie van Tierra Outdoor kenmerkt zich door een grote variatie in model, maat, materiaal en kleur. Lees meer...

Tierra Outdoor

Met Tierra Outdoor tuinmeubelen krijgt u A-kwaliteit tuinmeubelen voor een eerlijke prijs. Dankzij het grote assortiment dining sets, lounge sets en tafels voor buiten is er vast wel iets wat mooi in uw tuin past.

Tierra Outdoor heeft naast dining sets, lounge sets en tafels voor buiten nog veel meer meer te bieden voor zit-, lig- en buitencomfort; windschermen, hangstoelen, parasols en wat dacht u van de ultieme lounge bank die helemaal uit te klappen is. Tierra Outdoor producten zijn makkelijk te onderhouden en door dit goed bij te houden kunt u jaren genieten van uw dining of lounge set.