Tuin

Tuin

Wat ontspant meer, dan na een dag hard werken heerlijk tussen het groen in uw tuin te zitten? Er zullen weinig mensen zijn die iets anders kunnen bedenken! De tuin wordt steeds meer als een oase van rust gebruikt. En ook als zodanig ingericht. Voor een ieder ziet ontspanning er uiteraard anders uit. U ervaart misschien rust in een onderhoudsvrije tuin, terwijl de buren ontspannen van onkruid wieden. Wat u nodig heeft voor uw tuin vindt u hier!

Lees meer...

Een tuin voor u om van de warmte te genieten

Tegenwoordig wordt de de ruimte buitenshuis ook volop gebruikt als de temperaturen wat lager zijn. Toch gezellig buiten zitten zonder direct kou te lijden? Terrasverwarming is dan de ideale oplossing. Hier vindt u de mooiste exemplaren voor terrasverwarming.

Maar misschien heeft u wel iets heel anders in gedachten! Niets ontspant zoveel als een warm bad en steeds meer mensen waarderen de hitte van een hot tub of een sauna. Met een hot tub geniet u in de buitenlucht van een welverdiend ontspannen warm bad. Hier vindt u onze hot tubs.

Liever toch de warmte binnen genieten? Dan kunt u het best kiezen voor een sauna in uw tuin. In het saunahuis heeft u een ruimte waar u zich kunt omkleden en even kunt acclimatiseren, voordat u naar buiten gaat. Q&S Gartendeco verkoopt prachtige sauna’s in verschillende modellen. Deze vindt u hier.

Een tuin voor u vol licht

Tuinverlichting is onontbeerlijk om op plezierige wijze in de tuin te vertoeven, wanneer de dagen weer korter worden. Een goed uitgedacht lichtplan geeft meerwaarde aan uw tuin en aan uw levensgenot. Sfeerverlichting is niet voldoende. Soms is het nodig om iemand de weg langs een wandelpad te wijzen, soms is werklicht nodig. En sfeerlicht is ook niet voldoende, wanneer u onderuit gezakt een boek wilt lezen. Elke activiteit vraagt om zijn eigen verlichting. Hier vindt u het aanbod voor buitenverlichting van Q&S Gartendeco vinden. Wilt u advies inzake uw tuinverlichting? Neemt u gerust contact op met ons. Wij helpen u graag!

Een tuin voor u en uw kinderen

Kinderen zijn dol op buiten spelen en hebben vaak al genoeg aan een stuk gras. Maar ze zijn natuurlijk nog gelukkiger als er in de tuin een prachtig speelhuisje of een leuk speeltoestel staat die uitnodigt tot actief bezig zijn. Het allerleukst is natuurlijk een echte klimtoren met glijbaan en schommel en klimwand. En een touwbrug vindt uw kind natuurlijk helemaal cool! Hier vindt u de mooiste speelhuisjes en speeltoestellen.

Een tuin voor u en uw dieren

Heeft u een hond, konijn of kip? Misschien zelfs meer dan één? Ook dieren hebben een plekje nodig waar ze zich terug kunnen trekken en tot rust kunnen komen. Een hond heeft natuurlijk zijn eigen ruimte binnen in uw huis, maar vindt het heel fijn om buiten bij de familie te zijn en daar zijn vaste plaats te hebben. Een hondenhok geeft uw hond zijn plaats en de rust die hij soms nodig heeft.

Kippen en konijnen kunnen natuurlijk gezellig loslopen, maar wanneer ze dit een hele dag doen, is uw hele tuin omgewroet! Kunt u daarmee leven, kiest u eenvoudigweg voor een kippenhok of konijnenhok zonder ren. Heeft u ze liever niet de hele dag los, dan is het belangrijk een kippenhok of konijnenhok met ren, zodat ze toch nog lekker kunnen rondscharrelen.

Een tuin voor u met veel groen

Bent u het type, dat zich graag omringt met veel groen? Een mooie werkbank is dan geen overbodige luxe. U heeft dan een vaste plaats waar u uw prachtige bloempotten en plantenbakken kunt beplanten met kleurrijke combinaties. Bloempotten en plantenbakken staan mooi op een terras, maar kunnen ook tot een echte blikvanger worden omgetoverd, door ze op een plaats in de tuin te zetten.

In de webshop van Q&S Gartendeco vindt u prachtige producten om uw tuin mee te verrijken! En als u meer informatie wenst, staan wij u graag te woord.