Tuin

Tuin

Wat ontspant meer, dan na een dag hard werken heerlijk tussen het groen in uw tuin te zitten? Er zullen weinig mensen zijn die iets anders kunnen bedenken! De tuin wordt steeds meer als een oase van rust gebruikt. En ook als zodanig ingericht. Voor een ieder ziet ontspanning er uiteraard anders uit. U ervaart misschien rust in een onderhoudsvrije tuin, terwijl de buren ontspannen van onkruid wieden. Wat u nodig heeft voor uw tuin vindt u hier!

Lees meer...

Een tuin voor u om van de warmte te genieten

Tegenwoordig wordt de de ruimte buitenshuis ook volop gebruikt als de temperaturen wat lager zijn. Toch gezellig buiten zitten zonder direct kou te lijden? Terrasverwarming is dan de ideale oplossing. Hier vindt u de mooiste exemplaren voor terrasverwarming.

Maar misschien heeft u wel iets heel anders in gedachten! Niets ontspant zoveel als een warm bad en steeds meer mensen waarderen de hitte van een hot tub of een sauna. Met een hot tub geniet u in de buitenlucht van een welverdiend ontspannen warm bad. Hier vindt u onze hot tubs.

Liever toch de warmte binnen genieten? Dan kunt u het best kiezen voor een sauna in uw tuin. In het saunahuis heeft u een ruimte waar u zich kunt omkleden en even kunt acclimatiseren, voordat u naar buiten gaat. Q&S Gartendeco verkoopt prachtige sauna’s in verschillende modellen. Deze vindt u hier.

Een tuin voor u vol licht

Tuinverlichting is onontbeerlijk om op plezierige wijze in de tuin te vertoeven, wanneer de dagen weer korter worden. Een goed uitgedacht lichtplan geeft meerwaarde aan uw tuin en aan uw levensgenot. Sfeerverlichting is niet voldoende. Soms is het nodig om iemand de weg langs een wandelpad te wijzen, soms is werklicht nodig. En sfeerlicht is ook niet voldoende, wanneer u onderuit gezakt een boek wilt lezen. Elke activiteit vraagt om zijn eigen verlichting. Hier vindt u het aanbod voor buitenverlichting van Q&S Gartendeco vinden. Wilt u advies inzake uw tuinverlichting? Neemt u gerust contact op met ons. Wij helpen u graag!