Houten Kiosk geïmpregneerd Basic 300x250cm Tuindeco

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 89,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 10.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Win terrasoverkapping Veilig betalen

* Verplichte velden

Maak uw bestelling in een paar stappen compleet:

Wat zijn de voordelen van Houten Kiosk geïmpregneerd Basic?

 • Kiosk met zadeldak
 • GeÏmpregneerd grenen
 • Voorgemonteerde wanden bij bezorging
 • Inclusief houten vloer en fundering

Houten Kiosk geïmpregneerd Basic

Kiosk geïmpregneerd Basic is een compacte marktkraam van 7,5m² met een zadeldak, die het ook zeer goed zal doen als exclusieve tuinbar in uw achtertuin! De houten kiosk herkent u vast wel van uw vakantie. Zo eentje waar u uw krantje 's ochtends koopt op uw vakantie-adres of een koud drankje en een chocoladereep als u ergens in een stadje rond loopt. De houten kiosk wordt gebruikt op verschillende manieren, zowel zakelijk als verkoopkraam op de kerstmarkt, waar een lekker glas Glühwein gekocht worden kan. Of oliebollen en warme chocolademelk. Maar ook privé past deze in elke tuin als de leukste tuinbar van de buurt! Extra licht wordt verkregen door de twee grote verkoopluiken aan de voorzijde, die zorgen voor een open uitstraling.

De houten marktkraam heeft een praktische indeling. De deur aan de achterzijde zorgt ervoor dat er veel bergruimte aan de zijden ontstaat. Ongeacht of u deze kiosk zakelijk of privé gaat gebruiken; u kunt niet alleen een koelkast of verkoopwaar kwijt, u houdt voldoende bewegingsruimte over.

Aan de voorzijde zit een grote opening die gesloten kan worden met 2 luiken met een gezamenlijke breedte van 240cm (120cm per stuk). Aan de achterzijde zit een enkele deur van 185x84.

Met een wanddikte van 16mm is deze geïmpregneerde kiosk een degelijke huisje die in de winter kan worden gebruikt voor het opslaan van tuinspullen. Wanneer u de kiosk op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van. U dient een geïmpregneerde blokhut namelijk nog wel te schilderen, omdat het impregneren niet zorgt voor water- en winddicht hout.

Zakelijk is deze kiosk modern ook zeer goed in te zetten als verkoopkraam. De kiosk komt bijvoorbeeld voor op stations. Een houten kiosk is een vrijstaand gebouwtje dat vaak wordt gebruikt voor het verkopen van o.a. nieuwsbladen. Maar ze worden ook als kraampjes die gebruikt worden voor de Duitse kerstmarkten, waar u uw Glühwein en Bratwurst kunt kopen!

Wat hoort er bij de houten kiosk geïmpregneerd Basic?

De kiosk wordt geleverd inclusief dakleer, een houten vloer, fundering en bevestigingsmaterialen.

Hoe bouw ik houten kiosk geïmpregneerd Basic op?

Kiosk geïmpregneerd Basic wordt geleverd in voorgemonteerde wanden, waardoor het zeer eenvoudig is om de kiosk op te bouwen. U ontvangt een goede montagehandleiding om deze houten kiosk snel en efficient op te bouwen.

Houten Kiosk geïmpregneerd Basic Specificaties

Merk Tuindeco
Wanddikte 16 mm
Houtsoort Geïmpregneerd Vuren / Grenen
Hout geschaafd Ja
Afmetingen (cm) 300x250
Funderingsmaat (cm) 300x250
Nokhoogte (cm) 260
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakleer
Dakoppervlak (m²) 9,3
Inhoud (m³) 16,5
Oppervlakte (m²) 7,5
Inclusief Houten vloer, fundering en bevestigingsmaterialen

Handig om te weten

 • Hoe behandel ik mijn blokhut tegen weersinvloeden?

  Veel blokhutten zijn gemaakt van onbehandeld vurenhout. Onbehandelde blokhutten kunnen snel aangetast worden door regen, wind, zon, mist, hoge luchtvochtigheid en storm. Hout dat in de buitenshuis wordt toegepast, dient daarom behandeld te worden om de levensduur te verlengen.
  Het meest bekend als behandeling is impregneren. U kunt impregneervloeistof in onze webshop verkrijgen. Na het impregneren dient u altijd nog uw tuinhuis te beitsen of te schilderen.
  In plaats van impregneermiddel kunt u ook Perkoleum of Ecoleum gebruiken van Koopmans Verf. Deze verf is een éénpotsysteem op basis van lijnolie en is tegelijkertijd impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel.

 • Welke verf voor blokhut kies ik het best? Wat is Perkoleum? Wat is Ecoleum?

  Perkoleum en Ecoleum zijn hoogwaardige verfsoorten van Koopmans Verf. De verf is op basis van lijnolie en heeft een sterk impregnerende werking, waardoor impregneren overbodig wordt.

  Voor geschaafd en geschuurd hout dient u Perkoleum te gebruiken. Dit is een éénpotsysteem, omdat het tegelijkertijd een impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel is. De eerste laag dient u verdund (met 10%-15% terpentine) aan te brengen. De tweede en derde laag onverdund. Door het hoge lijnoliegehalte droogt Perkoleum iets langzamer dan de verf die u aantreft in de meeste bouwmarkten. U hoeft slechts één keer per 5 jaar te schilderen in tegenstelling tot de gebruikelijke verfsoorten die na 3 jaar alweer overgeschilderd dienen te worden.

  Perkoleum is vochtregulerend en UV-bestendig. Perkoleum is te verkrijgen in dekkende en transparante kleuren. Welke kleur wilt u voor uw blokhut? In het keuzemenu kunt u uw gewenste kleur bestellen.

  Ecoleum is enkel geschikt voor ruw hout en fijnbezaagd hout. Van deze verf is slechts één laag nodig. Bovendien kan Ecoleum ook op geïmpregneerd hout worden aangebracht. De dekkende kleuren kunnen onderling gemengd worden en hebben een goede kleurechtheid.

 • Welke fundering voor een blokhut moet ik nemen?

  De juiste fundering is afhankelijk van de grootte. Kiest u voor een klein tuinhuis, dan is een geëgaliseerde stenen ondergrond al voldoende. Kiest u voor een groter tuinhuis, dan adviseren wij u te kiezen voor een gedegen fundament. Q&S Gartendeco heeft 3 verschillende opties, te weten: geïmpregneerd grenen funderingsbalken, hardhouten funderingsbalken en kunststof funderingsbalken. De laatste soort hebben de langste levensduur.

  De funderingsbalken hebben een afwateringsprofiel. Er blijft dus geen water in de profielen staan en de onderkant van de wanden blijft daardoor droog.

  Elke funderingsbalk heeft een standaardlengte van 300cm. In de opties zijn alle benodigde funderingsbalken voor uw blokhut in het bedrag inbegrepen.

 • Wat krijg ik als ik een vloerpakket voor blokhut bestel?

  Naar keuze kunt u een vloerpakket bij uw blokhut mee laten bezorgen. U krijgt een pakket van vurenhout dat geschikt is voor de gehele binnenvloer van uw blokhut. Een vloerpakket van 18mm dik bestaat uit 1.) onbehandelde vloerdelen van 18x98x2100mm, 2.) geïmpregneerde vloerbalken van 45x45x1150mm en 3.) onbehandelde plinten, exclusief bevestigingsmaterialen. Een vloerpakket van 27mm dik bestaat uit 1.) onbehandelde vloerdelen van 27x135x3000mm, 2.) geïmpregneerde vloerbalken van 45x45x3000mm en 3.) onbehandelde plinten en exclusief bevestigingsmaterialen.

 • Welke dakbedekking hoort bij een blokhut?

  Vrijwel in alle gevallen wordt een standaard dakbedekking meegeleverd.

  • Dakleer is een waterdichte bitumenleer. Deze eenvoudige dakbedekking wordt bevestigd met een bitumenlijm.
  • Dakshingles zijn duurzaam, UV bestendig, weerbestendig en bestaan eveneens uit bitumen. Dakshingles worden bevestigd met kleine spijkers. Er zijn twee verschillende modellen dakshingles en beiden zijn te leveren in meerdere kleuren.
  • Easy Roofing is zelfklevend en voorzien van een UV-bestendige aluminium laag aan de bovenzijde. Deze dakbedekking is ideaal voor vlakke of licht hellende daken.
  • EPDM is de meest duurzame dakbedekking voor platte daken en is gemaakt van rubber met een hoge elasticiteit. Deze kan temperaturen aan van -35 tot +120 graden en kan onder normale omstandigheden wel 50 jaar mee gaan.
 • Hoe belangrijk is een dakgotenset voor een blokhut?

  Een dakgoot zorgt voor afvoer van het regenwater op één plaats. Het voorkomt opspattend water tegen de zijkanten van uw blokhut, waardoor uw tuinhuis schoon en fris blijft.

  Voor een plat dak adviseren wij een waterdoorvoer aan, waar u bijvoorbeeld een ketting aan bevestigt om het water te leiden.

  De dakgotenset wordt bij elke blokhut compleet passend als extra optie aangeboden.

 • Wat is een extra wandlaag voor een blokhut?

  Mensen worden steeds langer en soms is een standaard blokhut wat te klein voor de langere mens. Daarom bieden we de mogelijkheid om een extra wandlaag mee te bestellen. Dit houdt in dat u het de hut met de breedte van een plank (11,5cm om precies te zijn) verhoogt.

 • Waar moet ik aan denken bij de aanlevering van een blokhut?

  Een blokhut wordt als pakket aangeleverd. Deze pakketten worden vanwege hun grootte geleverd met een vrachtwagen met oplegger. De producten kunnen daarom alleen worden afgeleverd, indien het adres zich bevindt nabij een verharde weg en het toegankelijk is voor vrachtverkeer. Kan de chauffeur niet op de door u opgegeven locatie komen? Dan zal de chauffeur het op de dichtstbijzijnde locatie afladen waar het wel mogelijk is, zo dicht mogelijk bij het opgegeven adres naar inzicht van de chauffeur. Weet u niet of een vrachtauto bij u in de straat mag komen? Dit kunt u bij uw gemeente navragen.

 • Snel geleverd in heel Nederland
 • Vakkundig advies door deskundig team
 • 40.000m² inspiratie voor uw tuin