Berggren Garage met carport 765x830cm Tuindeco

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 99,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 09.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Met montage?
Nu offerte aanvragen

Veilig betalen
Maak uw bestelling in een paar stappen compleet:

Houten Garage met carport Berggren

Houten Garage met carport Berggren is met zijn formaat van 765x830cm een ruime garage met carport waar u naast uw auto ook nog andere zaken te stallen. Naast twee auto's heeft u ook nog ruimte voor een motor, brommers, scooters, fietsen, grasmaaier en tuinmeubilair. Ze vinden allemaal een plaats in houten garage met carport Berggren. Om bijvoorbeeld te sleutelen aan auto's biedt houten garage met carport Berggren u voldoende werkruimte en licht dankzij de een uitzetraam, het raam in de zijdeur en de garagedeuren die open kunnen worden gezet. Onder de carport kunt u uw auto en nog meer neerzetten, zoals een aanhanger. Houten garage met carport Berggren geeft u een ruim onderkomen voor uw heilige koe.

Houten garage met carport Berggren is voorzien van een venster en deur met dubbel glas en een garagepoort bestaande uit twee houten deuren. De houten garage bestaat uit planken van massief onbehandeld vuren die voorzien zijn van een groef- en veerverbinding. De opbouw van de houten garage is door de meegeleverde handleiding eenvoudig, omdat de planken volgens een stapelsysteem in elkaar geschoven worden. Hierdoor ontstaat er een wind-en waterdichte verbinding op iedere hoek van de garage. Bovendien zorgt deze constructie ervoor dat uw garage zeer solide is.

Het zadeldak van houten garage met carport Berggren is iets hellend. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af.

Met een wanddikte van 70mm is houten garage Rostock zeer degelijk. Wanneer u houten garage met carport Berggren op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin.

Kenmerken houten garage met carport Berggren 765x830

Merk Tuindeco
Wanddikte 70 mm
Materiaal Vuren (onbehandeld)
Afmetingen 765x830
Nokhoogte 331
Doorrijhoogte 216
Staanders 4
Garagedeur 1 (230x216)
Ramen 1 (130x95)
Deuren 1 (90x209)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Zadeldak
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 70
Inhoud 86
Oppervlakte (m²) 59.2
Inclusief Bevestigingsmaterialen, hang-en sluitwerk en montagehandleiding
Gewicht 3500
Verpakkingsafmetingen 600x120x90 + 426x120x90

Handig om te weten

 • Hoe behandel ik mijn houten garage tegen weersinvloeden?

  Veel garages zijn gemaakt van onbehandeld vurenhout. Onbehandelde garages kunnen snel aangetast worden door regen, wind, zon, mist, hoge luchtvochtigheid en storm. Hout dat in de buitenshuis wordt toegepast, dient daarom behandeld te worden om de levensduur te verlengen.
  Het meest bekend als behandeling is impregneren. U kunt impregneervloeistof in onze webshop verkrijgen. Na het impregneren dient u altijd nog uw tuinhuis te beitsen of te schilderen.
  In plaats van impregneermiddel kunt u ook Perkoleum of Ecoleum gebruiken van Koopmans Verf. Deze verf is een éénpotsysteem op basis van lijnolie en is tegelijkertijd impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel.

 • Welke verf kies ik het best voor mijn houten garage? Wat is Perkoleum? Wat is Ecoleum?

  Perkoleum en Ecoleum zijn hoogwaardige verfsoorten van Koopmans Verf. De verf is op basis van lijnolie en heeft een sterk impregnerende werking, waardoor impregneren overbodig wordt.

  Voor geschaafd en geschuurd hout dient u Perkoleum te gebruiken. Dit is een éénpotsysteem, omdat het tegelijkertijd een impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel is. De eerste laag dient u verdund (met 10%-15% terpentine) aan te brengen. De tweede en derde laag onverdund. Door het hoge lijnoliegehalte droogt Perkoleum iets langzamer dan de verf die u aantreft in de meeste bouwmarkten. U hoeft slechts één keer per 5 jaar te schilderen in tegenstelling tot de gebruikelijke verfsoorten die na 3 jaar alweer overgeschilderd dienen te worden.

  Perkoleum is vochtregulerend en UV-bestendig. Perkoleum is te verkrijgen in dekkende en transparante kleuren. Welke kleur wilt u voor uw houten garage? In het keuzemenu kunt u uw gewenste kleur bestellen.

  Ecoleum is enkel geschikt voor ruw hout en fijnbezaagd hout. Van deze verf is slechts één laag nodig. Bovendien kan Ecoleum ook op geïmpregneerd hout worden aangebracht. De dekkende kleuren kunnen onderling gemengd worden en hebben een goede kleurechtheid.

 • Welke fundering voor een houten garage moet ik nemen?

  De juiste fundering is afhankelijk van de grootte. Voor een houten garage adviseren wij u te kiezen voor een gedegen fundament. Q&S Gartendeco heeft 3 verschillende opties, te weten: geïmpregneerd grenen funderingsbalken, hardhouten funderingsbalken en kunststof funderingsbalken. De laatste soort hebben de langste levensduur.

  De funderingsbalken hebben een afwateringsprofiel. Er blijft dus geen water in de profielen staan en de onderkant van de wanden blijft daardoor droog.

  Elke funderingsbalk heeft een standaardlengte van 300cm. In de opties zijn alle benodigde funderingsbalken voor uw houten garage in het bedrag inbegrepen.

 • Hoe belangrijk is een dakgotenset voor een houten garage?

  Een dakgoot zorgt voor afvoer van het regenwater op één plaats. Het voorkomt opspattend water tegen de zijkanten van uw garage, waardoor uw houten garage schoon en fris blijft.

  Voor een plat dak adviseren wij een waterdoorvoer aan, waar u bijvoorbeeld een ketting aan bevestigt om het water te leiden.

  De dakgotenset wordt bij elke garage compleet passend als extra optie aangeboden. Staat er geen dakgotenset bij de door u gekozen garage? Dan is dit helaas niet mogelijk bij deze houten garage.

 • Waar moet ik aan denken bij de aanlevering van een houten garage?

  Een houten garage wordt als pakket aangeleverd. Deze pakketten worden vanwege hun grootte geleverd met een vrachtwagen met oplegger. De producten kunnen daarom alleen worden afgeleverd, indien het adres zich bevindt nabij een verharde weg en het toegankelijk is voor vrachtverkeer. Kan de chauffeur niet op de door u opgegeven locatie komen? Dan zal de chauffeur het op de dichtstbijzijnde locatie afladen waar het wel mogelijk is, zo dicht mogelijk bij het opgegeven adres naar inzicht van de chauffeur. Weet u niet of een vrachtauto bij u in de straat mag komen? Dit kunt u bij uw gemeente navragen.

Wilt u andere modellen bekijken?
 • Grote voorraad

  Direct en snel geleverd

 • 20 jaar ervaring

  Vakkundig advisering

 • Meer als 800 producten

  Groot assortiment voor uw tuin