Geir Houten Garage 360x537cm Tuindeco

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 0,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 10.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Win terrasoverkapping Veilig betalen

* Verplichte velden

Maak uw bestelling in een paar stappen compleet:

Wat zijn de voordelen van Tuindeco Geir Houten Garage 360x537cm?

 Inclusief montagemateriaal
 45mm Wanddikte
 Gratis verzending
Gemaakt van grenenhout

Houten Garage Geir Tuindeco 360x537cm

De Houten Garage Geir heeft een afmeting van 360x537cm. Er is voldoende ruimte om uw auto, fietsen, grasmaaier of tuingereedschap in de garage kwijt te kunnen. De Garage Geir heeft een dubbele garagedeur, een aparte zijdeur en en twee draairamen. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

Hoe bouw ik houten garage Geir op?

De houten garage bestaat uit planken van massief onbehandeld vuren die voorzien zijn van een groef- en veerverbinding. De opbouw van de houten garage is door de meegeleverde handleiding eenvoudig, omdat de planken volgens een stapelsysteem in elkaar geschoven worden. Hierdoor ontstaat er een wind-en waterdichte verbinding op iedere hoek van de garage. Bovendien zorgt deze constructie ervoor dat uw garage zeer solide is.

Kenmerken Garage Geir:

 • Afmetingen totaal: 360x537cm
 • Funderingsmaat: 340x517cm
 • Nokhoogte: 285cm
 • Doorrijhoogte: 193cm
 • Doorrijbreedte: 225-230cm
 • Wanddikte: 45mm
 • Staanders: Geen
 • Dak: Zadeldak
 • Overstek: ca. 20cm
 • Ramen: 2x uitzetraam 85x57cm
 • Deuren: 1x dubbele garagedeur 252x188cm / 1x enkele deur 80x188cm
 • Vloeroppervlak: ca. 20m²
 • Houtsoort: Grenen; Wind- en Waterdicht (groef- en veer verbinding)
 • Geschaafd/Ongeschaafd: Geschaafd
 • Behandeling: Onbehandeld
 • Inclusief: Dakshingles, montagemateriaal en bouwbeschrijving
Merk Tuindeco
Wanddikte 45 mm
Houtsoort Vuren (onbehandeld)
Funderingsmaat (cm) 340x517
Afmetingen (cm) 360x537
Nokhoogte (cm) 285
Doorrijhoogte (cm) 203
Garagedeur 1 (230x205)
Ramen 2 (85x57)
Deuren 1 (90x200)
Daksoort Zadeldak
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak (m²) 26
Inhoud (m³) 48
Oppervlakte (m²) 20
Inclusief Bevestigingsmaterialen en montage handleiding
Gewicht (kg) 1250
Verpakkingsafmetingen (cm) 600x120x67

Handig om te weten

 • Hoe behandel ik mijn houten garage tegen weersinvloeden?

  Veel garages zijn gemaakt van onbehandeld vurenhout. Onbehandelde garages kunnen snel aangetast worden door regen, wind, zon, mist, hoge luchtvochtigheid en storm. Hout dat in de buitenshuis wordt toegepast, dient daarom behandeld te worden om de levensduur te verlengen.
  Het meest bekend als behandeling is impregneren. U kunt impregneervloeistof in onze webshop verkrijgen. Na het impregneren dient u altijd nog uw tuinhuis te beitsen of te schilderen.
  In plaats van impregneermiddel kunt u ook Perkoleum of Ecoleum gebruiken van Koopmans Verf. Deze verf is een éénpotsysteem op basis van lijnolie en is tegelijkertijd impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel.

 • Welke verf kies ik het best voor mijn houten garage? Wat is Perkoleum? Wat is Ecoleum?

  Perkoleum en Ecoleum zijn hoogwaardige verfsoorten van Koopmans Verf. De verf is op basis van lijnolie en heeft een sterk impregnerende werking, waardoor impregneren overbodig wordt.

  Voor geschaafd en geschuurd hout dient u Perkoleum te gebruiken. Dit is een éénpotsysteem, omdat het tegelijkertijd een impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel is. De eerste laag dient u verdund (met 10%-15% terpentine) aan te brengen. De tweede en derde laag onverdund. Door het hoge lijnoliegehalte droogt Perkoleum iets langzamer dan de verf die u aantreft in de meeste bouwmarkten. U hoeft slechts één keer per 5 jaar te schilderen in tegenstelling tot de gebruikelijke verfsoorten die na 3 jaar alweer overgeschilderd dienen te worden.

  Perkoleum is vochtregulerend en UV-bestendig. Perkoleum is te verkrijgen in dekkende en transparante kleuren. Welke kleur wilt u voor uw houten garage? In het keuzemenu kunt u uw gewenste kleur bestellen.

  Ecoleum is enkel geschikt voor ruw hout en fijnbezaagd hout. Van deze verf is slechts één laag nodig. Bovendien kan Ecoleum ook op geïmpregneerd hout worden aangebracht. De dekkende kleuren kunnen onderling gemengd worden en hebben een goede kleurechtheid.

 • Welke fundering voor een houten garage moet ik nemen?

  De juiste fundering is afhankelijk van de grootte. Voor een houten garage adviseren wij u te kiezen voor een gedegen fundament. Q&S Gartendeco heeft 3 verschillende opties, te weten: geïmpregneerd grenen funderingsbalken, hardhouten funderingsbalken en kunststof funderingsbalken. De laatste soort hebben de langste levensduur.

  De funderingsbalken hebben een afwateringsprofiel. Er blijft dus geen water in de profielen staan en de onderkant van de wanden blijft daardoor droog.

  Elke funderingsbalk heeft een standaardlengte van 300cm. In de opties zijn alle benodigde funderingsbalken voor uw houten garage in het bedrag inbegrepen.

 • Hoe belangrijk is een dakgotenset voor een houten garage?

  Een dakgoot zorgt voor afvoer van het regenwater op één plaats. Het voorkomt opspattend water tegen de zijkanten van uw garage, waardoor uw houten garage schoon en fris blijft.

  Voor een plat dak adviseren wij een waterdoorvoer aan, waar u bijvoorbeeld een ketting aan bevestigt om het water te leiden.

  De dakgotenset wordt bij elke garage compleet passend als extra optie aangeboden. Staat er geen dakgotenset bij de door u gekozen garage? Dan is dit helaas niet mogelijk bij deze houten garage.

 • Waar moet ik aan denken bij de aanlevering van een houten garage?

  Een houten garage wordt als pakket aangeleverd. Deze pakketten worden vanwege hun grootte geleverd met een vrachtwagen met oplegger. De producten kunnen daarom alleen worden afgeleverd, indien het adres zich bevindt nabij een verharde weg en het toegankelijk is voor vrachtverkeer. Kan de chauffeur niet op de door u opgegeven locatie komen? Dan zal de chauffeur het op de dichtstbijzijnde locatie afladen waar het wel mogelijk is, zo dicht mogelijk bij het opgegeven adres naar inzicht van de chauffeur. Weet u niet of een vrachtauto bij u in de straat mag komen? Dit kunt u bij uw gemeente navragen.

 • Snel geleverd in heel Nederland
 • Vakkundig advies door deskundig team
 • 40.000m² inspiratie voor uw tuin