Pipowagen 237x600cm naar eigen ontwerp Tuindeco

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 0,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 10.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Win terrasoverkapping Veilig betalen

* Verplichte velden

Maak uw bestelling in een paar stappen compleet:

Wat zijn de voordelen van de Pipowagen 600 cm naar eigen ontwerp?

 • Europees vurenhout
 • Inclusief houten vloer
 • Inclusief montagemateriaal
 • Inclusief dakleer
 • Deels voorgemonteerd (wandpanelen)

Pipowagen 600cm naar eigen ontwerp

Deze pipowagen is naar eigen idee samen te stellen dankzij het unieke paneelsysteem dat hiervoor is uitgedacht. U bepaalt waar de deur en ramen komen. de bijgaande beelden dienen enkel ter inspiratie.

Dus waar wacht u nog op? Het nomadenleven wacht op u direct in uw eigen achtertuin! Deze pipowagen of zigeunerwagen kunt u inrichten zoals u zich het leven als rondreizende bohemien voorstelt. Met een groot metalen bed ontstaat een grote lounge en zithoek, war het heerlijk uitrusten is. Met enige creativiteit kunt u een mini-keukentje bouwen, waar u een kopje koffie kunt zetten die ongetwijfeld extra goed zal smaken in uw prachtige pipowagen! Met 14,2m2 biedt de zigeunerwagen u voldoende ruimte om tot een eigen interieur te komen en uw eigen bijzondere zomerhuisje of atelier in uw eigen tuin te creëren. Of misschien zelf een kantoor die niet doorsnee is. Hier kunt u alle interieurwensen verwezenlijken die u anders misschien net iets te uitgesproken vindt! Maar u kunt ook kiezen voor een zeer bijzonder speelhuisje voor de kinderen. De pipowagen / zigeunerwagen is ook zeer geschikt als onderdeel van speeltuinen bij scholen.

Wat hoort er bij de Pipowagen 600cm naar eigen ontwerp?

De Pipowagen kan uitgebreid worden met een prachtige brede trap naar de enkele deur met dubbel glas, wat bijdraagt aan het speelse en open uiterlijk en de gezelligheid versterkt.

De zigeunerwagen of pipowagen kan besteld worden met een bijpassende metalen onderconstructie met metalen wielen, die echt rijden. U kunt hier echter niet mee op straat rondrijden! De houten vloer zit bij de zigeunerwagen inbegrepen. De pipowagen is bovendien ten dele voorgemonteerd. Van de vier ramen zijn er twee te openen. Allen zijn voorzien van dubbel glas. Net zoals het raam in de deur met dubbel glas is voorzien.

Het boogdak van de pipowagen is iets rond. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af.

De zigeunerwagen heeft een wanddikte van 19mm. Wanneer u de pipowagen op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin.

Pipowagen 600cm naar eigen ontwerp Specificaties

Merk Tuindeco
Wanddikte 19 mm
Houtsoort Vuren (onbehandeld)
Hout geschaafd Ja
Afmetingen (cm) 237x600
Funderingsmaat (cm) 237x600
Nokhoogte (cm) 326
Ramen 4 (70x81)
Deuren 1 (88x185)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Boogdak
Dakbedekking Dakleer
Inhoud (m³) 46,3
Oppervlakte (m²) 14,2
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Houten vloer, trap, bevestigingsmaterialen en montagehandleiding
Gewicht (kg) 965
Verpakkingsafmetingen (cm) 400x120x105

Handig om te weten

 • Hoe behandel ik mijn pipowagen tegen weersinvloeden?

  De pipowagen zijn gemaakt van onbehandeld vurenhout. Onbehandelde pipowagens kunnen snel aangetast worden door regen, wind, zon, mist, hoge luchtvochtigheid en storm. Hout dat in de buitenshuis wordt toegepast, dient daarom behandeld te worden om de levensduur te verlengen.
  Het meest bekend als behandeling is impregneren. U kunt impregneervloeistof in onze webshop verkrijgen. Na het impregneren dient u altijd nog uw zigeunerwagente beitsen of te schilderen.
  In plaats van impregneermiddel kunt u ook Perkoleum of Ecoleum gebruiken van Koopmans Verf. Deze verf is een éénpotsysteem op basis van lijnolie en is tegelijkertijd impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel.

 • Welke verf voor pipowagen kies ik het best? Wat is Perkoleum?

  Perkoleum en Ecoleum zijn hoogwaardige verfsoorten van Koopmans Verf. De verf is op basis van lijnolie en heeft een sterk impregnerende werking, waardoor impregneren overbodig wordt.

  Voor geschaafd en geschuurd hout dient u Perkoleum te gebruiken. Dit is een éénpotsysteem, omdat het tegelijkertijd een impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel is. De eerste laag dient u verdund (met 10%-15% terpentine) aan te brengen. De tweede en derde laag onverdund. Door het hoge lijnoliegehalte droogt Perkoleum iets langzamer dan de verf die u aantreft in de meeste bouwmarkten. U hoeft slechts één keer per 5 jaar te schilderen in tegenstelling tot de gebruikelijke verfsoorten die na 3 jaar alweer overgeschilderd dienen te worden.

  Perkoleum is vochtregulerend en UV-bestendig. Perkoleum is te verkrijgen in dekkende en transparante kleuren. Welke kleur wilt u voor uw pipowagen? In het keuzemenu kunt u uw gewenste kleur bestellen.

 • Welke fundering voor een pipowagen moet ik nemen?

  De zigeunerwagen kan uitgebreid worden met een wielenset. Indien u hiervoor kiest, is het voldoende 4 stevige stoeptegels als fundament onder de staanders (tussen de wielen) te leggen.

 • Kan ik met de pipowagen rond rijden?

  U kunt niet de weg op met de pipowagen. In de tuin kunt u echter de pipowagen wel een paar meter verplaatsen. Mocht u dus de pipowagen toch in de andere hoek willen hebben, kunt u de pipowagen (mits op de bijpassende wielen) verzetten.

 • Hoe wordt de zigeunerwagen aangeleverd?

  De zigeunerwagen wordt als groot pakket aangeleverd met een montagehandleiding. De wanden van de zigeunerwagen zijn deels voorgemonteerd, waardoor de opbouw eenvoudig is te realiseren. De wielenset dient apart mee besteld te worden.

 • Waar moet ik aan denken bij de aanlevering van een zigeunerwagen?

  De pipowagen wordt als pakket aangeleverd. Deze pakketten worden vanwege hun grootte geleverd met een vrachtwagen met oplegger. De producten kunnen daarom alleen worden afgeleverd, indien het adres zich bevindt nabij een verharde weg en het toegankelijk is voor vrachtverkeer. Kan de chauffeur niet op de door u opgegeven locatie komen? Dan zal de chauffeur het op de dichtstbijzijnde locatie afladen waar het wel mogelijk is, zo dicht mogelijk bij het opgegeven adres naar inzicht van de chauffeur. Weet u niet of een vrachtauto bij u in de straat mag komen? Dit kunt u bij uw gemeente navragen.

 • Snel geleverd in heel Nederland
 • Vakkundig advies door deskundig team
 • 40.000m² inspiratie voor uw tuin