Pipowagen met veranda 240x820cm Tuindeco

Levertijd: 15-20 werkdagen Verzendkosten: € 99,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)

Heeft u hulp nodig?

Bel 0599 820 222

Di. t/m Vr. 10:00-12.00 en 13.00-17.00

Met montage?

Nu offerte aanvragen

Prijsvoordelen waarborgen

Heeft u een betere prijs gezien of wilt u op de hoogte blijven van lagere prijzen? Klik dan hier!

Veilig betalen
Maak uw bestelling in een paar stappen compleet:

Wat zijn de voordelen van de Pipowagen?

 • ca. 20m² Plaats
 • Deels voorgemonteerd (wandpanelen)
 • Inclusief montagemateriaal, trap en houten vloer

Pipowagen of Zigeunerwagen met veranda

Voor een gezellige leefruimte in de tuin of een prachtig speelhuisje hoeft u niet Pipo de Clown of Mammalou te heten. Dit is het moment om uw eigen pipowagen te hebben! Deze pipowagen of zigeunerwagen kunt u inrichten zoals u zich het leven als rondreizende bohemien voorstelt. Gaat u voor romantisch gehaakte gordijntjes en een groot bed met veel kussens? Ziet u zichzelf al op het kleine balkonnetje koffie drinken die u in uw zelfgebouwde kleine keuken heeft gebrouwen?

Met ca. 20m² biedt de zigeunerwagen u veel ruimte om tot een bijzonder interieur te komen en uw eigen bijzondere zomerhuisje in uw eigen tuin te creëren. Hier kunt u alle interieurwensen verwezenlijken die u anders misschien net iets te uitgesproken vindt! Maar u kunt ook kiezen voor een kleine tafel met een paar stoelen en veel planken aan de muur om er een gezellig speelhuisje voor de kinderen van te maken.

Wat hoort er bij de pipowagen met veranda?

De Pipowagen heeft een prachtige balkon van 120cm diep, wat bijdraagt aan het speelse en open uiterlijk en de gezelligheid versterkt.

De zigeunerwagen of pipowagen kan besteld worden met een prachtig metalen onderconstructie met metalen wielen, die echt rijden. U kunt hier echter niet mee op straat rondrijden! De houten vloer is bij de zigeunerwagen inbegrepen. De pipowagen is bovendien ten dele voorgemonteerd. De dubbele deur biedt een ruime ingang tot de pipowagen.

Het boogdak van de pipowagen is iets rond. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af.

De pipowagen heeft een wanddikte van 19mm. Wanneer u de pipowagen op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin.

Specificaties:

Merk Tuindeco
Wanddikte 19 mm
Materiaal Vuren (onbehandeld)
Afmetingen 240x820
Funderingsmaat 240x820
Nokhoogte ca. 326
Ramen 4 te openen, 2 vast
Deuren 1 (128x185cm)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Boogdak
Inhoud 33,6
Gewicht 1.398
Verpakkingsafmetingen 476x120x120

Handig om te weten

 • Hoe behandel ik mijn pipowagen tegen weersinvloeden?

  De pipowagen zijn gemaakt van onbehandeld vurenhout. Onbehandelde pipowagens kunnen snel aangetast worden door regen, wind, zon, mist, hoge luchtvochtigheid en storm. Hout dat in de buitenshuis wordt toegepast, dient daarom behandeld te worden om de levensduur te verlengen.
  Het meest bekend als behandeling is impregneren. U kunt impregneervloeistof in onze webshop verkrijgen. Na het impregneren dient u altijd nog uw zigeunerwagente beitsen of te schilderen.
  In plaats van impregneermiddel kunt u ook Perkoleum of Ecoleum gebruiken van Koopmans Verf. Deze verf is een éénpotsysteem op basis van lijnolie en is tegelijkertijd impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel.

 • Welke verf voor pipowagen kies ik het best? Wat is Perkoleum?

  Perkoleum en Ecoleum zijn hoogwaardige verfsoorten van Koopmans Verf. De verf is op basis van lijnolie en heeft een sterk impregnerende werking, waardoor impregneren overbodig wordt.

  Voor geschaafd en geschuurd hout dient u Perkoleum te gebruiken. Dit is een éénpotsysteem, omdat het tegelijkertijd een impregnerend beschermmiddel, grondmiddel, lakmiddel en aflakmiddel is. De eerste laag dient u verdund (met 10%-15% terpentine) aan te brengen. De tweede en derde laag onverdund. Door het hoge lijnoliegehalte droogt Perkoleum iets langzamer dan de verf die u aantreft in de meeste bouwmarkten. U hoeft slechts één keer per 5 jaar te schilderen in tegenstelling tot de gebruikelijke verfsoorten die na 3 jaar alweer overgeschilderd dienen te worden.

  Perkoleum is vochtregulerend en UV-bestendig. Perkoleum is te verkrijgen in dekkende en transparante kleuren. Welke kleur wilt u voor uw pipowagen? In het keuzemenu kunt u uw gewenste kleur bestellen.

 • Welke fundering voor een pipowagen moet ik nemen?

  De zigeunerwagen kan uitgebreid worden met een wielenset. Indien u hiervoor kiest, is het voldoende 4 stevige stoeptegels als fundament onder de staanders (tussen de wielen) te leggen.

 • Kan ik met de pipowagen rond rijden?

  U kunt niet de weg op met de pipowagen. In de tuin kunt u echter de pipowagen wel een paar meter verplaatsen. Mocht u dus de pipowagen toch in de andere hoek willen hebben, kunt u de pipowagen (mits op de bijpassende wielen) verzetten.

 • Hoe wordt de zigeunerwagen aangeleverd?

  De zigeunerwagen wordt als groot pakket aangeleverd met een montagehandleiding. De wanden van de zigeunerwagen zijn deels voorgemonteerd, waardoor de opbouw eenvoudig is te realiseren. De wielenset dient apart mee besteld te worden.

 • Waar moet ik aan denken bij de aanlevering van een zigeunerwagen?

  De pipowagen wordt als pakket aangeleverd. Deze pakketten worden vanwege hun grootte geleverd met een vrachtwagen met oplegger. De producten kunnen daarom alleen worden afgeleverd, indien het adres zich bevindt nabij een verharde weg en het toegankelijk is voor vrachtverkeer. Kan de chauffeur niet op de door u opgegeven locatie komen? Dan zal de chauffeur het op de dichtstbijzijnde locatie afladen waar het wel mogelijk is, zo dicht mogelijk bij het opgegeven adres naar inzicht van de chauffeur. Weet u niet of een vrachtauto bij u in de straat mag komen? Dit kunt u bij uw gemeente navragen.

 • Grote voorraad

  Direct en snel geleverd

 • 20 jaar ervaring

  Vakkundig advisering

 • Meer als 800 producten

  Groot assortiment voor uw tuin