Sloten Carport 350x500cm Tuindeco

Levertijd: 10-15 werkdagen Verzendkosten: € 99,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)

Heeft u hulp nodig?

Bel 0599 820 222

Di. t/m Vr. 10:00-12.00 en 13.00-17.00

Met montage?

Nu offerte aanvragen

Prijsvoordelen waarborgen

Heeft u een betere prijs gezien of wilt u op de hoogte blijven van lagere prijzen? Klik dan hier!

Veilig betalen
Maak uw bestelling in een paar stappen compleet:

Wat zijn de voordelen van de Houten Carport Sloten DHZ van Tuindeco?

 • Doe het zelf pakket
 • Inclusief montagemateriaal
 • Lariks/douglas

Houten Carport Sloten Tuindeco

Om uw voertuig tegen alle weersomstandigheden te beschermen, bieden wij de Houten Carport Sloten. Met een doorrijbreedte van 2,90m en een vrije doorrijhoogte van 2,30 m past uw auto perfect onder de enkele carport. Er is nog voldoende ruimte aan beide zijden om een ruime binnenkomst en uitgang te garanderen zonder vervelende krassen te krijgen doordat er te weinig bewegingsruimte is. De enkele carport is gemaakt van lariks/ douglashout.

Houten Carport Enkel opbouwen

U heeft een stevige en goede fundering nodig als basis voor de carport. De aan te raden afmetingen voor de fundering zijn te vinden in de productdetails. De meegeleverde montagehandleiding begeleidt u stap voor stap door de afzonderlijke fasen van de opbouw. De dakbedekking en het montagemateriaal zijn meegeleverd.

Let op! Dit is een Doe-Het-Zelf Pakket

Wat houdt een Doe Het Zelf (DHZ) bouwpakket in?

Een mooie houten overkapping of kapschuur is een echte eyecatcher in iedere tuin. Tegenwoordig is een (extra) overkapping in de tuin bijna niet meer weg te denken. Zo kunt u genieten van het buitenleven ondanks het weer. Zon en regen zijn dan geen obstakels meer en met een heater of een buiten kachel zijn lange zomeravonden een genot. Voor de meer gevorderde klusser heeft Tuindeco een hele serie Doe Het Zelf bouwpakketten gemaakt zodat u zelf een overkapping of kapschuur (met of zonder berging) kunt maken. Op deze manier bespaart u veel geld en kunt u toch een prachtige overkapping of kapschuur realiseren.

Wat krijgt u geleverd als u een Doe Het Zelf (DHZ) bouwpakket koopt?

Q&S levert een DHZ bouwpakket naar keuze aan. De balken en de planken zijn nog niet op maat gezaagd. Dit moet u dus zelf doen. Het geleverde massieve lariks-Douglas hout is; van A-kwaliteit en is, onbehandeld, vers gezaagd, niet gedroogd en kernvrij. Er wordt een duidelijke opbouw omschrijving meegeleverd zodat het redelijk eenvoudig is om de bestelde overkapping of kapschuur te maken. Uiteraard worden de ijzerwaren ook meegeleverd. Alle DHZ bouwpakketten zijn exclusief dakbedekking, fundament / vloer, en (hemel)waterafvoer.

Wat is Lariks-Douglas hout en hoe onderhoud ik het?

Lariks-Douglas hout is een van de meest duurzame houtsoorten die er is. De bomen groeien voornamelijk in goed beheerde bossen in de bergstreken op het noordelijke halfrond. Lariks-Douglas hout heeft een mooie, warme kleur en is voorzien van een fijne structuur. De kleuren van Lariks-Douglas hout zijn van licht geelbruin, rozeachtig tot roodachtig bruin. Lariks-Douglas hout is zeer geschikt voor bijvoorbeeld constructies en gevelbetimmering en heeft de stoere en robuuste uitstraling. Lariks-Douglas hout is vrij zwaar met een duurzaamheidsklasse van 3-4 en zal naar mate van tijd vergrijzen. Hierdoor krijgt het een verweerde en charmante uitstraling.

Voor een eventuele verdere behandeling (onderhoud) van het Lariks-Douglas hout raden wij Perkoleum of Ecoleum aan, welke ook verkrijgbaar is in onze shop. Perkoleum is geschikt voor geschaafd houtwerk terwijl Ecoleum uitermate geschikt is voor ongeschaafd én geschaafd houtwerk. Beiden zijn verkrijgbaar als dekkende en semi-transparante beits in diverse kleuren. Perkoleum en Ecoleum zijn duurzame, elastische, vochtregulerende en oplosmiddelarme verfbeitsen op basis van alkydhars en lijnolie. Hiermee verlengt u de levensduur van uw Lariks-Douglas houten overkapping of kapschuur.

Kenmerken Carport Sloten:

Merk Tuindeco
Materiaal Constructie Hout
Materiaal Lariks Douglas hout
Afmetingen 350x500
Nokhoogte 260
Doorrijhoogte 230
Staanders 6 (15x15cm)
Daksoort Platdak
Dakbedekking Geen Dakbedekking
Oppervlakte (m²) 17.5
Inclusief Bevestigingsmaterialen en montage handleiding

Handig om te weten

 • Kan ik op de carport lopen?

  Ja, dit is in principe mogelijk bij de aluminium carports. Wij raden u af rechtstreeks op de platen te gaan staan. Door gebruik te maken van een plaat of plank met klos wordt de druk meer verdeeld en verkleint u de kans op schade. Bij de houten carports raden we dit ten allen tijde af.

 • Moet ik een fundering leggen voor de carport?

  Voor het plaatsen van een carport worden funderingsvoeten gebruikt. Deze funderingsvoeten kunt u het best vastzetten met snelbeton. Heeft u al een fundering liggen? Dan kunt u gebruik maken van gegalvaniseerde funderingsvoeten.

 • ls mijn carport onderhoudsarm?

  De aluminium carport is onderhoudsarm, maar moet wel regelmatig schoongemaakt worden. Wij adviseren hiervoor heet water en neutrale zeep (PH-waarde tussen 6 en 8) te gebruiken. Schuurmiddelen en oplosmiddelen en de hogedrukreiniger dienen strikt vermeden worden. De goot moet regelmatig worden schoongemaakt om lekkage te voorkomen.

  Heeft u gekozen voor een houten carport, dan dient u deze regelmatig te verven. Hoe vaak geschilderd moet worden, is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte verf en de wijze waarop deze is aangebracht.

 • Zijn polycarbonaat platen UV-bestendig?

  Polycarbonaat platen zijn aan de bovenzijde UV-bestendig.

 • Grote voorraad

  Direct en snel geleverd

 • 20 jaar ervaring

  Vakkundig advisering

 • Meer als 800 producten

  Groot assortiment voor uw tuin