Tuindeco

Tuindeco

Tuindeco International B.V. is een groothandel met een enorm breed assortiment buitenhout. Sinds 1993 is Tuindeco gespecialiseerd in de verschillende soorten tuinartikelen, zoals blokhutten, tuinafscheidingen, speeltoestellen, sauna’s, tuinmeubelen, decoratie en meer. Te vinden is Tuindeco in Coevorden, van waaruit zij zowel in binnen-als buitenland leveringen verzorgen. Doordat Tuindeco vrijwel het hele assortiment op voorraad heeft, is het vaak geen probleem om snel uit te leveren. Lees meer...

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Tuindeco

Op een volledig verhard terrein van 45.000m² heeft Tuindeco zijn opslag en orderpick gedeelte. Ook is er een overkapt deel van 5.000m² en hebben zij 2 grote warehouses van zo’n 8.000 m². Internationaal heeft Tuindeco eigen inkoopkantoren en wel in Hong Kong, Indonesië, Estland en Polen.

Tuindeco is een groothandel die altijd op zoek is naar een (nieuwe) win-win situatie voor zowel de relaties met bestaande- als nieuwe klanten. Tuindeco probeert ten alle tijde voor de klanten klaar te staan en om een zo goed mogelijke service te bieden..