Tuinhuis met overkapping

Tuinhuis met overkapping
Met een tuinhuis met overkapping slaat u twee vliegen in één klap. U krijgt een bergruimte en een prachtig overdekt terras erbij. Kortom, u creëert een extra leefruimte naast uw woning in uw eigen tuin. Dus zet de verhuisplannen nog maar even in de ijskast. De grootte van de bergruimte en de grootte van de overkapping is in verschillende maten te krijgen. Dus u past een tuinhuis met overkapping aan op uw eigen behoeften. Lees meer...

1-12 van 79 Artikelen

Een tuinhuis met overkapping biedt u vele mogelijkheden

U kunt uw tuinhuis met overkapping inzetten voor verschillende doeleinden. U krijgt bijvoorbeeld bergruimte voor uw tuingereedschap en een buitenruimte om uw bloemen te verpotten. Of u gebruikt uw tuinhuis met overkapping voor een opslagruimte om uw tuinkussens in op te bergen die gebruikt worden voor de tuinmeubelen van het gemoedelijke zitje ernaast. Of een feestruimte waar mensen binnen en buiten van de gezelligheid kunnen genieten aan een barretje of in de buitenkeuken. De mogelijkheden zijn oneindig voor een een tuinhuis met overkapping.

Wat is een tuinhuis met overkapping?

Een tuinhuis met overkapping heeft het zitje altijd naast de bergruimte. Deze variant wordt soms ook een tuinhuis met veranda genoemd. Heeft u een zitgedeelte voor uw bergruimte? Dan spreekt men van een luifel.

U kunt een tuinhuis met overkapping in vele varianten verkrijgen. U kunt zoeken naar een open terras of een terras met gesloten achterkant of zelfs een terras met een gesloten achter- en zijkant. En besluiten uw overkapping links of rechts te plaatsen. U kunt een selectie maken uit moderne of klassieke tuinhuizen met overkapping. Een plat dak, een lessenaarsdak of toch liever een zadeldak? Wilt u een enkele deur of een dubbele openslaande deur? En hoeveel ramen wilt u in uw bergruimte annex leefruimte? Wanneer u tuingereedschap op wilt bergen, heeft u ongetwijfeld minder behoefte aan ramen, dan wanneer u heeft besloten hier uw atelier van te maken.

Houten tuinhuis met overkapping

Bij Q&S Gartendeco vindt u zowel houten, als aluminium tuinhuizen met overkapping. Al deze tuinhuizen worden als bouwpakket aangeleverd en kunnen dankzij de meegeleverde handleiding door uzelf worden opgebouwd.

Welke houtdikte is het meest geschikt voor uw tuinhuis met overkapping?

Tuinhuizen met overkapping biedt Q&S Gartendeco in verschillende diktes aan. Wilt u de het tuinhuis vooral als opslagruimte gebruiken voor bijvoorbeeld van tuingereedschap, tuinkussens en tuinmeubelen, dan is 28mm houtdikte meer dan voldoende. Gebruikt u uw tuinhuis meer voor gezellige en feestelijke avonden, kunt u het beste kiezen voor 40-45mm houtdikte. Ook omdat een heater dan meer nut heeft om voor alle gezellige winteruren die u wilt doorbrengen in uw buitenverblijf. Ook kunt u een tuinhuis met overkapping nemen die geschikt is als extra gastenverblijf of kantoor met 70mm wanddikte. Door een dikte van 70mm hebben de wanden een isolerende werking. U dient de vloer en het dak wel te isoleren als u het tuinhuis als zodanig wilt inzetten.

In welke kleur wilt u uw houten tuinhuis met overkapping?

Voor een langere levensduur van uw tuinhuis is het van belang deze te behandelen met een beits of een verf. Q&S Gartendeco heeft zeer goede ervaring met Perkoleum van Koopmans Verven en adviseert dan ook uw tuinhuis hiermee te behandelen. U heeft bovendien een ruime keuze aan dekkende kleuren en warme beitsen in verschillende houtkleuren.

Aluminium tuinhuis met overkapping

Geen zin in schilderen? Bij voorkeur een onderhoudsvrij buitenhuis met overkapping met een lange levensduur? In dat geval is een aluminium tuinhuis de beste keuze voor u. Ongeacht de weersomstandigheden blijft uw buitenhuis in perfecte staat. De antracietkleurige panelen hebben bovendien een isolerende werking.

Zodra het huisje staat, kunt u jarenlang zorgeloos genieten!

Deskundig advies voor een tuinhuis met overkapping

Valt het u zwaar de juiste keuze te maken? Neemt u dan contact op met Q&S Gartendeco of komt u in Meppen verschillende modellen bekijken. We staan u graag te woord.