Tuinhuis onderdelen

Tuinhuis onderdelen
Maak uw tuinhuis af met de juiste tuinhuis onderdelen! Wanneer u uw tuinhuis of overkapping heeft gevonden, maar het nog verfraaien wilt of uitbouwen, bent u op de juiste pagina geland. Ook wanneer u bepaalde onderdelen aan uw tuinhuis of overkapping wilt vernieuwen. Hier kunt u uw tuinhuis verfraaien en perfectioneren met kwalitatief hoogwaardige tuinhuis onderdelen. Lees meer...

Tuinhuis onderdelen

Tuinhuis onderdelen online kopen

Tuinhuizen kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden. Zowel voor feestjes, als opslag van uw tuingereedschap en tuinmeubelen, als kantoor of als speelhuisje voor de kinderen. En natuurlijk kunt u ook kiezen voor een overkapping in vele varianten. U heeft een prachtig tuinhuis of overkapping gevonden, maar het is u nog niet geheel naar uw zin? U kunt met de tuinhuis onderdelen in onze online shop uw nieuwe aanwinst naar wens aanpassen.

Zo kunt u kiezen voor een houten vloer in uw tuinhuis, een dakgotenset aan uw tuinhuis of overkapping, een (luxere) dakbedekking voor uw tuinhuis, extra ruimte middels een aanbouw, een andere deur en een extra raam. Met deze extra’s voldoet uw blokhut of overkapping helemaal aan uw wensen, voelt u zich helemaal geweldig en zorgt u voor een eindresultaat waar u vele jaren plezier van zult hebben. Wilt u uw tuinhuis, blokhut of overkapping behandelen? Dan kunt u een keuze maken in de categorie Verf.

Tuinhuis Dakbedekking

Dakbedekking is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling en de houdbaarheid van uw overkapping of tuinhuis. Wanneer u een plat dak heeft, kunt u kiezen voor eenvoudig dakleer. Deze dient echter na een aantal jaren vervangen te worden. Met EPDM-folie heeft u slechts één keer werk en heeft u nadien geen werk meer met het dak. EPDM-folie is namelijk een soort rubber en heeft onder normale omstandigheden een levensduur van maar liefst 50 jaar!

Heeft u een blokhut met zadeldak? U kunt kiezen voor rechte shingles of variëren met andere vormen (hexagonale dakshingles en beverstaart dakshingles) en deze met een mooie daktrim afwerken. U kunt echter ook kiezen voor een luxere uitstraling. Dit bereikt u met de dakpanprofielplaten. De dakpanprofielplaten geven de indruk dat het tuinhuis met dakpannen is gelegd, waardoor het huisje meer cachet krijgt.

Wilt u uw tuinhuis het hele jaar door gebruiken? Dan kunt u onder uw dakbedekking isolatieplaten aanbrengen. Ook deze vindt u in de online shop van Q&S Gartendeco.

Tuinhuis Houten Vloer

Om uw tuinhuis aan de binnenzijde te verfraaien, kunt u kiezen voor een houten vloer. Dit is veelal het geval, wanneer deze als feestruimte, speelruimte of kantoor wordt gebruikt. Hoe langer het seizoen, dat u uw tuinhuis gebruikt, hoe dikker de vloer voor uw tuinhuishet beste kan zijn. Voor het gebruik van kantoor is het verstandig de vloer bovendien te isoleren.

Tuinhuis Dakgoten

Dakgoten zijn niet direct nodig, omdat er vaak sprake is van een overstek aan alle zijden bij de meeste blokhutten. Het is echter wel beter voor het behoud van uw tuinhuis om te kiezen voor een dakgoot. Het water spat dan niet tegen het tuinhuis op vanaf de onderzijde. Met een dakgotensetbeschermt u uw hele tuinhuis tegen extra vocht en als u een leuke regenton aansluit of de afvoer, heeft u meteen een watervoorziening voor de planten in uw tuin!

Tuinhuis Aanbouw

U heeft een tuinhuis gevonden die u geheel naar uw zin is. Op de ruimte na! Het is in dit geval te kiezen voor een aanbouw voor uw tuinhuis. Wilt u een verlenging aan de voorzijde, zodat u een prachtige luifel hebt waaronder u kunt zitten? Of wilt u aan de zijkant een afgesloten huisje of een overkapping voor de houtopslag? Aan u de keuze! De montage is vaak eenvoudiger, dan in eerste instantie wordt gedacht. U krijgt een overzichtelijke handleiding meegeleverd voor de opbouw.

Tuinhuis Deuren

Wanneer u een tuinhuis heeft gevonden, maar de deur niet naar uw zin is, kunt u ervoor kiezen deze afzonderlijk bij te bestellen. Zo kunt u dan kiezen voor een deur zonder ramen en met ramen. Alle deuren met ramen worden geleverd met roedes. Deze zijn naar keuze in te bouwen. Wanneer roedes niet uw smaak zijn, bouwt u ze eenvoudigweg niet in. De deuren met ramen zijn zowel met enkel glas, als met dubbele beglazing te verkrijgen. Wilt u uw tuinhuis isoleren in verband met veelvuldig gebruik, dan kunt u de deur op eenvoudige wijze met isolatieglas voorzien door het plaatsen van een nieuwe deur. In de online shop van Q&S

Tuinhuis Ramen

Veel tuinhuizen worden standaard geleverd met een raam of meerdere. Wanneer u graag meer natuurlijk licht in uw tuinhuis wenst, omdat u deze bijvoorbeeld als atelier of hobbyschuur wilt gebruiken, kunt u in de meeste gevallen een extra raam in uw tuinhuis inbouwen.

Tuinhuis versteviging

Wanneer u in een omgeving woont, waar het regelmatig flink waait, is het geen overbodige luxe uw tuinhuis te verstevigen. Met stormankers verzekert u zich van een stevige basis.

Tuinhuis onderdelen om uw tuinhuis te moderniseren

Uw tuinhuis is nog in goede staat, maar u vindt het toch te donker worden voor de plannen die u heeft met uw tuinhuis? De deur is niet meer zo mooi en u wilt deze vervangen door een prachtige deur met raam met roedes? Of u bent handig genoeg om uw enkele deur uit te bouwen tot een dubbele deur? U heeft uw tuinhuis geschilderd en wilt niet meer dat de aflopende regen tegen uw nieuw geschilderde tuinhuis opspat? Of u wilt uw tuinhuis uitbreiden met extra ruimte? Om uw tuinhuis te repareren of te moderniseren vindt u hier in de online shop van Q&S Gartendeco de benodigde tuinhuis onderdelen.

Tip van Q&S Gartendeco: indien u kleine ouderdomsscheuren in uw dakbedekking, dakgoten of vloer ontdekt, kunt u het best zo snel mogelijk met het herstellen beginnen om grotere renovatieprojecten voor te zijn.

Weet u niet zeker of uw tuinhuis geschikt is om deze aan te passen? Dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag om uw plannen te realiseren!

Tuinhuis onderdelen voor uw zelf gebouwde tuinhuis

U bent handig genoeg om uw eigen tuinhuis te bouwen? Ook dan heeft u uiteindelijk een aantal tuinhuis onderdelen nodig om uw tuinhuis af te maken. U kunt deze tuinhuis onderdelen online kopen bij Q&S Gartendeco!

De belangrijkste tuinhuis onderdelen

Elke degelijk tuinhuis heeft een basisuitrusting nodig om er optimaal van te kunnen genieten. Wanneer u niet het gevoel wilt krijgen, dat uw tuinhuis enige comfort ontbreekt, adviseert Q&S Gartendeco u minimaal de volgende onderdelen bij uw tuinhuis aan te schaffen:

  • Houten vloer voor tuinhuis
  • Dakgotenset voor tuinhuis
  • Solide dakbedekking voor tuinhuis

Tuinhuis onderdelen online kopen

Wanneer u op zoek bent naar tuinhuis onderdelen van zeer hoge kwaliteit, bent u op de juiste plaats aangekomen in de online shop van Q&S Gartendeco. U heeft de keuze uit vele producten en vele stijlen voor de verschillende tuinhuis onderdelen. Vindt u niet direct wat u zoekt? Neemt u dan contact op met het team van Q&S Gartendeco. Wij helpen u graag verder!