Tuinkamer

Tuinkamer
Zoekt u naar extra leefruimte in uw tuin? Wij bieden dit met onze tuinkamers. In de kamers, ook wel serres genoemd kunt u beschermd, droog en comfortabel in uw tuin zitten zonder toch echt buiten te zijn. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Tuinkamer

Onze Tuinkamer

In deze aanbouw kunt u beschermd zitten tegen weer en wind, genieten van uw vrije tijd en lekker warm zitten. Een wintertuin is meestal een terrasoverkapping die aan alle kanten afgesloten is met transparante ruiten.

Wij bieden verschillende soorten tuinkamers aan. U kunt kiezen tussen de dak en zijbekledingen, glas en polycarbonaat. Onze standaard frame’s bieden wij aan in vier standaardkleuren, u kunt het frame bestellin in wit (RAL9016), antracietstructuur (RAL7016), roomwit (RAL9001) of grijze structuur (RAL9007).

Onze standaardmaten zijn tussen 300cm en 700cm breed en 250cm tot 400cm diep. Als we met onze standaardafmetingen niet de juiste maat voor u hebben bieden we u graag een op maat gemaakt pakket aan . Wij maken alles mogelijk.

Vraag nu een offerte aan voor uw nieuwe tuinkamer.

Tuinkamer met schuifelementen

Een tuinkamer met schuifelementen heeft een groot voordeel: afhankelijk van het weer kunt u genieten van uw tijd zonder bescherming of in een volledig gesloten serre. In de zomer kunt u bijvoorbeeld de elementen overdag naar de palen verplaatsen en op de normale manier op uw terras zitten. Wanneer het ’s avonds kouder en/of winderiger wordt, sluit u de elementen zodat u op elk moment van het jaar van uw terras kunt genieten.

Voor onze serres kunt u kiezen tussen tussen 16mm polycarbonaat helder, 16mm polycarbonaat opaal en 8mm gelaagd veiligheidsglas voor de dakbedekking. Om de stabiliteit te waarborgen zijn de schuifelementen altijd gemaakt van gehard veiligheidsglas. Net als al onze wintertuinen is dit model ook verkrijgbaar in onze vier standaardkleuren: wit, antraciet, crémewit en grijs. In het complete pakket krijgt u ook twee schuiframen met glas, deyze compenseren de hoogte van het schuine dak.

Tuinkamer met dubbele deur

Een wintertuin is erg populair bij tuinbezitters. Door de glazen wanden kan de kamer zelfs met een paar zonnestralen prachtig verwarmt worden en kunt u ontspannen op uw overdekte terras zitten. Zo wordt u hier beschermd tegen wind en regen zodat u onder alle weersomstandigheden van uw tuin kunt genieten.

Onze tuinkamers worden geleverd als een compleet pakket. U krijgt een aluminium constructie in een kleur naar keuze, de verschillende kleurenopties zijn: wit, créme, antraciet en grijs.

Kies bij dakbedekking tussen 16mm polycarbonaat helder of opaal en een 8mm composiet veiligheidsglas afdekking. De zijwanden en de voorwand zijn altijd gemaakt van 8mm gelaagd veiligheidsglas. Aan de voorzijde van onze tuinkamer bevindt zich een dubbele glazen deur met aluminium kozijn.

Tuinkamer met glasschuifwanden

Een tuinkamer moet perfect passen volgens uw ideeën in uw tuin. Onze wintertuin met schuifdeur biedt vele voordelen, u kunt genieten van uw terras, ongeacht het weer, u hoeft geen draaideur te overwegen bij het opzetten van uw kamer en u kunt de kamer gemakkelijk ventileren. Onze tuinkamer met schuifdeur krijgt u als compleet pakket binnen met een terrasdak, twee zijelementen en een schuifdeur.

Kies bij dakbedekking tussen 16mm polycarbonaat helder of opaal en een 8mm gelamineerde veiligheidsglas. De zijwanden en de schuifdeur zijn gemaakt van 8mm gelaagd veiligheidsglas. Het aluminium frame is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs, crémewit en wit. Er zijn standaard veel afmetingen op voorraad maar we bieden ook op maat gemaakte producten aan.