Tuinkast

Tuinkast
Tuinkasten zijn kleine opruimwonders voor uw tuin en patio. Ze zijn een ideale opbergplaats voor het kleine tuingereedschap en bloempotten. Met een tuinkast heeft u alles overzichtelijk, omdat deze niet diep is en u alles in één blik kunt overzien. En daardoor heeft u al het noodzakelijke snel bij de hand. Een tuinkast is natuurlijk ook een ideale plek om uw bestek en andere zaken voor het barbecueën in op te ruimen. Zo kunt u direct en in een handomdraai de juiste sfeer voor een spontaan feestje creëren! Lees meer...

Welke tuinkast past bij u?

Tuinkasten zijn er in verschillende maten en soorten te krijgen. Wilt u voor een bezem, een gieter, een werkjas en een paar laarzen een tuinkast aanschaffen? Of wilt u een extra ruimte op uw terras creëren waar u direct uw barbecue en bijbehorend gereedschap uit kunt halen? En in de zomer borden en bestek en servetten? Wilt u uw fiets veilig achter slot en grendel zetten? Of heeft u het liefst een open kast, waar u ook uw weelderige kruiden overzichtelijk kunt inzetten?

Voor al uw wensen heeft Q&S Gartendeco een passende oplossing. U kunt kiezen uit een kleinere kast zonder deur of een enkele deur. En een bredere kast met dubbele deur. Of een hoge tuinkast of juist een lage tuinkast, die vooral erg geschikt is om fietsen veilig op te bergen. Met planken of juist zonder. In onze online shop vindt u alle opties.

Van nu af aan hebben alle kleine dingen een eigen plaats en kunt u rustig in een opgeruimde omgeving achterover leunen. Uw bezem, schop, hark of bloempotten, barbecue of fiets, alles kunt u opruimen in één van de prachtige tuinkasten.

Een tuinkast voor alle seizoenen

Per seizoen verschillen misschien de artikelen die u wilt opslaan in uw mooie tuinkast.

I

n de winter kunt u parasols, kleine tuinmeubelen en kussens opslaan en in de zomer kunt u de barbecue, hark, schop, gieter en tuinaarde in uw tuinkast zetten. Tuinkasten zijn ook de perfecte compagnon voor moestuinen. Voor alle gereedschap, laarzen, zaden en potjes creëert u naast de moestuin opbergruimte met uw kast en worden alle spullen beschermd tegen vuil en regen als u niet in uw tuin aan het werk bent.

Van welke houtsoort is een tuinkast gemaakt?

De tuinkasten die Q&S Gartendeco aanbiedt, zijn allemaal van hout gemaakt. Omdat dit direct sfeer en warmte geeft aan uw terras of balkon.

De tuinkasten zijn gemaakt van de houtsoorten grenen, vuren en hardhout. De grenen en vuren tuinkasten zijn geïmpregneerd. Dit betekent, dat ze nog wel behandeld moeten worden met een beits of verf voor langdurig behoud. In onze online shop kunt u meteen kwaliteitsverf of -beits mee bestellen. De hardhouten tuinkasten zijn geolied en hoeven niet meer te worden nabehandeld. Wel is het verstandig de tuinkast één keer per jaar in te kwasten met een verzorgende olie voor hardhout meubelen.

Tuinkast als instant oppepper voor uw tuin of balkon

Een tuinkast past in elke tuin en op elk balkon. De kast zorgt voor een gezellige sfeer dankzij de warme houtkleur. Maar u kunt natuurlijk ook de kast naar uw persoonlijke smaak aanpassen. Met een donkergrijze kleur, glanzend wit of in opvallend rood wordt uw kast een echte eyecatcher in uw tuin.