Tuinmeubelen

Tuinmeubelen
Hoe zit u in uw tuin? Heeft u een vaste plaats voor uw tuinset of wisselt u graag van de ene hoek naar de andere hoek van uw tuin? U kunt elk hoekje van de tuin een eigen invulling geven, maar u kunt ook ervoor kiezen alle tuinmeubelen voor elke zitgelegenheid in dezelfde stijl aan te kleden. Tuinmeubelen zijn er in alle soorten en stijlen. U kunt een complete tuinset nemen of een losse tuintafel met verschillende tuinstoelen en eventueel een tuinbank. Lees meer...

Tuinmeubelen

Welke stijl tuinmeubelen past bij u?

Heeft u een romantische tuin, een landelijke tuin, een eigentijdse tuin, een moderne tuin, een kindvriendelijke tuin, een familietuin?

Bij elke stijl vindt u tuinmeubelen die daarbij aansluiten. Bent u een familiemens en geeft u graag etentjes voor veel mensen? Dan kiest u waarschijnlijk voor een lange houten tafel met veel comfortabele stoelen om onder een overkapping te zetten. Eerder een romantisch type? Dan kunt u een romantische oase creëren met een gezellig zitje voor 2 personen achter in de tuin onder een loofrijke boom. Een levensgenieter kiest waarschijnlijk meteen voor een loungeset van aluminium met heerlijk dikke kussens om gezellig met vrienden de laatste zonnestralen van de dag te genieten. Of toch liever een praktische inrichting en kiezen voor een picknickbank of zitbank bij het zwembad? U weet zelf het beste hoe uw toevluchtsoord eruit moet komen te zien. Dankzij de ruime keuze aan tuinmeubelen en alle variëteiten, vindt u ongetwijfeld iets wat past in uw tuin en aansluit bij uw smaak!

Uit welke materialen worden tuinmeubels gemaakt?

Tuinmeubilair wordt uit diverse materialen gemaakt. De laatste trends laten een verschuiving zien naar nieuwe tuinmeubelen van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar houten meubilair, aluminium tuinmeubilair of tuinstoelen en tuintafels van wicker, op onze site vindt u enkel kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen.

Houten tuinmeubelen

De warme uitstraling van houten tuinmeubilair zorgt voor een groot enthousiasme onder vele tuineigenaren. Of het nu gaat om een lange tuinbank tegen de groene schutting, een houten loungeset op het terras, een ouderwetse schommelstoel onder de veranda, een praktische picknickbank voor de kinderen of een statafel met krukken voor feestjes. Voor elk moment en elke tuin is iets geschikts te vinden wat ook aansluit bij uw smaak.

Wicker tuinmeubelen

Wicker tuinmeubilair is gemaakt van robuuste materialen en kan tegen een stootje. De populariteit van tuinmeubelen gemaakt van wicker is dan ook enorm gestegen in de laatste jaren. Ook omdat het buiten kan blijven staan in elk seizoen, het niet opgeborgen hoeft geworden en dus geen extra ruimte in beslag neemt in bijvoorbeeld de schuur of garage en de uitstraling van de tuin gelijk blijft. De kale tuinen en terrassen van vroeger zijn dankzij meubilair van wicker verleden tijd!

Aluminium tuinmeubelen

Aluminium loungesets zijn comfortabele zithoeken, die uw tuin en terras een stijlvolle en luxe uitstraling geven. Ook al wordt aluminium tuinmeubilair eerder geassocieerd met een moderne tuin, in een landelijke tuin komen deze ook zeker tot hun recht. Aluminium vergt zeer weinig onderhoud, alleen wat water met een beetje groene zeep op een zachte doek zijn al voldoende om de meubels mooi te houden. Het is echter wel belangrijk kleine beschadigingen meteen te herstellen met een nieuw laklaagje.

Welke tuinmeubelen passen in uw tuin?

Om te kunnen genieten van uw tuin en uw zithoek is het belangrijk de grootte van het meubilair aan te passen op de ruimte. Voor een kleine ruimte kunt u beter kiezen voor losse meubels die te verplaatsen zijn. Heeft u veel ruimte ter beschikking? Dan past elke loungeset, zithoek en los meubilair in elke combinatie op deze plaats. Meet vooraf de ruimte op waar u een comfortabele zithoek wilt maken en houdt u rekening met het verschuiven van stoelen, wanneer de mensen plaats nemen aan de tafel. Zo voorkomt u ergernissen na uw aanschaf!

Tuinmeubelen van hoge kwaliteit

U koopt tuinmeubilair voor een langere tijd. Het is daarom belangrijk dat de kwaliteit hoog is en u erop kunt vertrouwen jarenlang te kunnen genieten van uw keuze. Wicker is een eenvoudig product dat zeer gemakkelijk in onderhoud is. Zelfs als het in weer en wind staat. Hout vergt iets meer onderhoud, als u wilt dat deze haar originele kleur en vorm behoudt. Staan de houten tuinmeubelen onder een overkapping? Dan heeft u daar de eerstkomende jaren geen werk aan. Koopt u een kwalitatief hoogwaardige aluminium zithoek, kunt u deze in alle jaargetijden buiten laten staan.

Wat u ook kiest, wij bieden u met onze tuinmeubelen jarenlang zitgenot! In onze shop worden regelmatig nieuwe modellen toegevoegd, dus mocht er nu toevallig niet een loungeset, barset, tuinstoel, tuintafel, tuinbank, picknicktafel of ligbed naar uw smaak bij zijn, kijkt u dan op een later moment nog een keer!