Tuinstoelen

Tuinstoelen
Wilt u lekker comfortabel genieten van uw tuin en het uitzicht, dan gaat er niets boven een goede tuinstoel. U kunt kiezen voor een tuinset van een tafel en tuinstoelen, maar om uw eigen persoonlijkheid te benadrukken is het natuurlijk veel leuker om zelf een zithoek samen te stellen met tuinstoelen en een tafel. Lees meer...
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Tuinstoelen

Welke tuinstoelen passen bij u?

Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaalde manier van zitten. De één heeft het liefst een tuinstoel om heerlijk in weg te zakken de ander zit liever recht op in een tuinstoel. Weer een ander wil een verstelbare tuinstoel om lekker languit te liggen of een brede tuinstoel om de benen omhoog te kunnen trekken. Misschien bent u geïnspireerd door prachtige films, verliefd geworden op een schommelstoel en wilt u nu ook één onder uw veranda zetten. U kunt zo rekening houden met ieders wensen.

Welke tuinstoelen passen in uw tuin of op uw balkon?

Wanneer u kiest voor verschillende soorten stoelen, kunt u voor een rustige uitstraling het beste kiezen voor hetzelfde materiaal. Houdt u meer van een bonte uitstraling, dan is het geen enkel probleem verschillende materialen te kiezen en deze door middel van kussens en dekens passend te maken. Maar u kunt natuurlijk ook verschillende zitjes in verschillende hoeken van de tuin creëren. En eventueel alles verplaatsen naar één punt wanneer u een grote groep mensen bij elkaar wilt laten zitten. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Uit welke materialen worden tuinstoelen gemaakt?

Er is een ruime keuze aan materiaalsoorten. Elk materiaal heeft zijn voordelen en nadelen. Bij Q&S Gartendeco kunt u in de online webshop kiezen voor hoogwaardig kwalitatieve producten.

Tuinstoelen van hout

Q&S Gartendeco biedt tuinstoelen aan in verschillende houtsoorten. Teak is een hardhoutsoort en daarvan de meest duurzame houtsoort. Wanneer u een tuinstoel van teak koopt, heeft u voor de rest van uw leven een pronkstuk in uw tuin staan, waar u dagelijks van kunt genieten en gebruik van kunt maken.

Tuinstoelen van hardhout zijn ook in verschillende modellen te krijgen. Wordt er gesproken over hardhout voor tuinstoelen, dan wordt er meestal geen teak bedoeld, maar een andere hardhoutsoort zoals bijvoorbeeld mahonie. Deze houtsoorten hebben een levensduur van ongeveer 20 jaar, mits u het hout regelmatig behandelt met een beschermende olie. U koopt dus een product van hoge kwaliteit.

Tuinstoelen van geïmpregneerd grenen zijn een zeer voordelige keuze. Ook al heeft deze houtsoort een iets kortere levensduur van rond de tien jaar en moet deze geschilderd worden, is dit wel het perfecte hout om uw eigen stijl mee te realiseren. Kies eenvoudig de door u gewenste kleur of kleuren en schilder u naar uw eigen droomtuin!

Tuinstoelen van wicker

Wicker is gemaakt van kunststof. Er worden draden getrokken van kunststof en deze worden gevlochten. Wicker heeft daardoor de uitstraling van rotan, maar de duurzaamheid van kunststof. De verkleuring is zeer laag en de tuinstoelen van wicker blijven jarenlang de prachtige uitstraling behouden. Dat is uiteindelijk waarvoor u deze prachtige tuinstoelen tenslotte koopt.