Tuinverlichting

Tuinverlichting
Wat ontspant meer, dan na een dag hard werken heerlijk tussen het groen in uw tuin te zitten? Er zullen weinig mensen zijn die iets anders kunnen bedenken! De tuin wordt steeds meer als een oase van rust gebruikt. En ook als zodanig ingericht. Voor een ieder ziet ontspanning er uiteraard anders uit. U ervaart misschien rust in een onderhoudsvrije tuin, terwijl de buren ontspannen van onkruid wieden. Wat u nodig heeft voor uw tuin vindt u hier! Lees meer...

Tuinverlichting

Een tuin voor u om van de warmte te genieten

Tegenwoordig wordt de de ruimte buitenshuis ook volop gebruikt als de temperaturen wat lager zijn. Toch gezellig buiten zitten zonder direct kou te lijden? Terrasverwarming is dan de ideale oplossing. Hier vindt u de mooiste exemplaren voor terrasverwarming.

Maar misschien heeft u wel iets heel anders in gedachten! Niets ontspant zoveel als een warm bad en steeds meer mensen waarderen de hitte van een hot tub of een sauna. Met een hot tub geniet u in de buitenlucht van een welverdiend ontspannen warm bad. Hier vindt u onze hot tubs.

Liever toch de warmte binnen genieten? Dan kunt u het best kiezen voor een sauna in uw tuin. In het saunahuis heeft u een ruimte waar u zich kunt omkleden en even kunt acclimatiseren, voordat u naar buiten gaat. Q&S Gartendeco verkoopt prachtige sauna’s in verschillende modellen. Deze vindt u hier.

Een tuin voor u vol licht

Tuinverlichting is onontbeerlijk om op plezierige wijze in de tuin te vertoeven, wanneer de dagen weer korter worden. Een goed uitgedacht lichtplan geeft meerwaarde aan uw tuin en aan uw levensgenot. Sfeerverlichting is niet voldoende. Soms is het nodig om iemand de weg langs een wandelpad te wijzen, soms is werklicht nodig. En sfeerlicht is ook niet voldoende, wanneer u onderuit gezakt een boek wilt lezen. Elke activiteit vraagt om zijn eigen verlichting. Hier vindt u het aanbod voor buitenverlichting van Q&S Gartendeco vinden. Wilt u advies inzake uw tuinverlichting? Neemt u gerust contact op met ons. Wij helpen u graag!

Als uw tuin (buitenterrein) geheel naar wens is ingericht met bijvoorbeeld een mooi houten tuinhuis / blokhut, een overkapping, een kapschuur of iets anders, dan mist u alleen nog de verlichting. Een tuin is namelijk het verlengde van uw woning en binnen heeft u tenslotte ook hoofd-, bij-, en sfeerverlichting aangebracht, toch? Datzelfde geldt voor uw buitenterrein, uw tuin. Goede buitenverlichting is niet alleen sfeervol, maar ook zeer functioneel. Licht zorgt immers voor meer zicht. Denk maar eens hoe fijn het is als u 's avonds thuiskomt en de verlichting onder uw carport gaat aan, of... [readmore]...dat uw pad naar de deur verlicht is en u niet struikelt over de nieuwe tuinkabouter of kinderspeelgoed dat midden op het pad ligt en dat u meteen een stuk makkelijker uw sleutelgat vindt. Heeft u uw tuin al eens goed bekeken? Die mooie, aparte boom die daar staat, de gezellige zithoek die u heeft neergezet of de vijver waar u net een waterval aan heeft aangebracht. Hoe zou dat eruit zien als deze elementen op een goede manier worden verlicht? Met de juiste buitenverlichting die die elementen verlicht, zal uw tuin er meteen heel anders uitzien. De boom met een grondspot die via de stam in de kroon schijnt, de relaxhoek die zachtjes met dimbaar licht wordt uitgelicht of de waterval die van onder water wordt beschenen. De juiste buitenverlichting bepaald de sfeer die u wilt uitstralen met uw tuin. Een bijkomend voordeel van goede buitenverlichting is dat het veiliger is, want inbrekers houden niet van goed verlichte tuinen. De kans op inbraken (is bewezen) wordt aanzienlijk kleiner met een goed verlicht buitenterrein. Kortom, voor sfeer, veiligheid en ruimtelijk gevoel is goede buitenverlichting essentieel. Wij van Q&S Gartendeco hebben een groot assortiment buitenverlichting van gerenomeerde merken voor u aangeschaft. Komt u gerust eens langs bij ons in Meppen (DE) en bekijk wat licht kan doen voor uw tuin. Onze specialisten staan voor u klaar (met koffie/thee) om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw sfeertuin te creëeren.