Stage E-Commerce

Stagiair E-Commerce / Online Marketing Internationaal

Wil jij na de studie aan de slag in de E-Commerce branche of als online marketing medewerker? Ben jij nieuwsgierig naar alles wat nodig is om een geslaagde webshop op te zetten? Wil je meer kennis van SEO, SEA en Social Media opdoen? Q&S Gartendeco in Meppen (Duitsland) heeft dan een leuke, uitdagende, internationale stage voor jou!

Wat kun je verwachten tijdens de stage?

Wij zijn een jong Duits-Nederlands team en bezig om de bestaande webwinkels www.qs-gartendeco.nl en www.qs-gartendeco.de nieuw elan te geven.

Wanneer jij ons wilt ondersteunen met het optimaliseren van de producten in de webshop door het schrijven van SEO-teksten plus het uitdenken van een backlink strategie en de uitvoering ervan, horen we dat graag van je. Gaat je interesse uit naar Social Media en vind je het leuk om op Facebook, Pinterest of Google+ regelmatig een post te plaatsen? Of wil je een Instagram-account opstarten en deze vullen met door jou uitgekozen beelden met tekst? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Of misschien heb je zelf nog een idee wat kan bijdragen tot een verbetering van de webwinkels en wil je daar je stageverslag over schrijven? Wanneer dit het geval is, graag in je sollicitatiebrief vermelden.

Wat verwachten wij van jou voor de stage?

We vinden het belangrijk dat je minimaal de Nederlandse taal goed beheerst en het leuk vindt om commerciële teksten te schrijven die tot conversie leiden. En dat je een enthousiaste persoonlijkheid hebt en over eigen initiatief beschikt. Een creatieve geest helpt ook absoluut tijdens deze stage.

Om in Meppen te komen is het handig om over eigen vervoer te beschikken.

Wat voor bedrijf is Q&S Gartendeco?

Q&S Gartendeco is een internationaal bedrijf met klanten op de Nederlandse en Duitse markt. Je komt terecht in een team van Duitse en Nederlandse collega’s. Is je Duits niet zo goed? Geen probleem. Je Duitse collega’s begrijpen het meeste wel. En je krijgt meteen een mooie gelegenheid om je Duits te verbeteren!

De producten die Q&S zowel online, als in Meppen op het showterrein verkoopt zijn: Blokhutten, Terrasoverkappingen, Garages, Carports, Tuinmeubelen, Tuinverlichting, Sauna’s en Hot Tubs. In Meppen worden nog tuindecoratie-elementen, zoals bloempotten en waterornamenten, en bestrating verkocht. Q&S is al bijna 20 jaar een begrip in Nederland en Duitsland en heeft sinds 2016 een online shop.

Waar kan ik mijn sollicitatie naar toe sturen?

Lijkt het je leuk ons team gedurende jouw stageperiode te versterken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet onder a.neutel@qs-gartendeco.de.

Wie weet, tot ziens!

Graag zien we je motivatiebrief en CV per e-mail tegemoet op t.hidding@qs-gartendeco.de