Vrijstaande Overkapping of Veranda Q&S

Levertijd: 15-20 werkdagen Verzendkosten: € 89,00
€ 0,00
(Incl. BTW., excl. Verzendkosten)
Advies nodig?

Bel 0599 820 222
Di. t/m Vr. 10.00-12.00 en 13.00-17.00

info@qs-gartendeco.nl
Altijd bereikbaar!

Win terrasoverkapping Veilig betalen

* Verplichte velden

€ 0,00

Wat zijn de voordelen van een vrijstaande overkapping of veranda?

  • Vrij te plaatsen in uw tuin op elke willekeurige plek
  • Waterafvoer in staander geïntegreerd
  • Premium Aluminium Poedercoating in 4 RAL-kleuren
  • Verhoogde dakgoot voor afgewerkte vooraanzicht
  • Duitse kwaliteit

Vrijstaande overkapping of veranda

Een vrijstaande veranda heeft een groot aantal voordelen op de aanbouw veranda die het meest gebruikelijk is. Er zijn verschillende modellen vrijstaande veranda's mogelijk. Een houten paviljoen is, zoals de naam al zegt, een houten variant van de vrijstaande overkapping. Ook de prachtige draagconstructie voor een schaduwdoek valt onder een vrijstaande overkapping.

Hier vindt u de vrijstaande veranda uit aluminium. De veranda wordt naar wens op maat gemaakt in een fabriek in Duitsland. De vrijstaande overkapping is dus van Duitse makelij en voldoet geheel aan de strenge Duitse normeringen. Doordat de vrijstaande overkapping op maat wordt gemaakt, kunt u al uw wensen uit laten komen bij deze tuinoverkapping!

Vrijstaande overkapping of veranda

Deze aluminium veranda is voorzien van een Premium Aluminium Poedercoating en kan standaard in 4 verschillende RAL-kleuren worden besteld: Wit (RAL9016), Cremewit (RAL9001), Antraciet structuur (RAL7016) en Grijs structuur (RAL9007). Tegen een meerprijs is het mogelijk uw veranda in elke willekeurige RAL-kleur te laten spuiten.

Naast de ruime keuze in polycarbonaat platen (denk aan: helder, opaal (melkwit), extra helder, hittewerend, mat antraciet) heeft u ook de moelijkheid om glas als dakbedekking te kiezen. Deze dakbedekking is van maar liefst 8mm dik veiligheidsglas.

Dit gepoedercoat aluminium is onderhoudsvriendelijk en hoeft enkel een paar keer per jaar met een PH-neutrale zeep en zachte doek gereinigd te worden.

Wat krijgt u bij de vrijstaande overkapping of veranda?

Dat hangt geheel van het door u gekozen model af. Wilt u een open vrijstaande overkapping of wilt u een vrijstaande veranda met zijwanden? Wilt u sfeerverlichting aanbrengen? U kunt hierboven een algemene indicatie van uw wensen opgeven en aansluitend uw contactgegevens invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om uw precieze wensen te noteren en een passende offerte aan te bieden. Uiteraard staat het u vrij om meteen telefonisch contact op te nemen om uw wensen kenbaar te maken!

Hoe bouw ik de vrijstaande overkapping of veranda op?

Het is mogelijk dit zelf te doen, wanneer u beschikt over kluservaring. Q&S Gartendeco monteert zelf niet, maar heeft wel goede contacten met montagebedrijven en kan u hier desgewenst mee in contact brengen.

Wanneer u zelf de opbouw in hand wilt nemen, ziet u hieronder in de video hoe de montage van een (vrijstaande) veranda gedaan wordt.

Merk Q&S
Soort Dakbedekking Dakleer
Kleur Dakbedekking Auswahl

Contactgegevens

* Verplichte velden

  • Snel geleverd in heel Nederland
  • Vakkundig advies door deskundig team
  • 40.000m² inspiratie voor uw tuin